desember 2011

Julegaver

Hei!

Da var den julaften over, men selve jule er jo ikke over enda. Jeg er utrolig fornøyd med det jeg fikk i går, og det ble som forventet mest oenger denne gangen og det er jeg overlykkelig for! Det var jo det som sto høyest på ønskelista. 

Nå er det snart mat så vi blogges senere. Kos dere masse videre, og nyt jula så lenge det varer!


Kamerastativ ♥Pledd//Topper//Penger//Gavekort//Sminkefjerner//Skin refinning scrub//Hand&Body cream//Spotify Premium en måned

Er dere fornøyde?

-ANETTE

God jul!

Hei!
Tenkte jeg bare skulle ønske alle en riktig god jul! Kos dere masse med kjente og kjære, det skal hvertfall jeg. Er utrolig fornøyd med det jeg fikk til jul! Jeg har verdens beste familie, venner og kjæreste:-) god jul alle sammen! Blogges i morgen.

Juleferie

Hei!

Juleferie, endeliiiiiig. I går var vi bare på skolen til halv 11, og ewt eneste vi gjorde var å spise julefrokost og løste noen quizer med klassa. Er så godt med ferie nå, og det er jo lille julaften allerede i mårra!
Se så søte venner jeg har!


Syns dere det er godt med ferie nå?

- ANETTE

Jeg er i himmelen!

Hei!

Nå er jeg utrolig glad og fornøyd! I dag fikk jeg meg nemlig iPhone 4 noe jeg har hatt lyst på veldig lenge. Er så utrolig fornøyd! 

Ellers i dag har jeg vært på skolen til halv 2 også dro jeg ned på senteret og handla inn de siste julegavene. Nå er jeg faktisk ferdig så nå kan jula bare komme. Gleder meg!

I mårra skal jeg bare en liten tur på skolen og spise julefrokost med klassa og kose oss, før jeg  drar en tur opp til Martin, før jeg igjen drar videre til min kjære mormor og bestefar♥ Klager ikke! Skal bli så godt med ferie nå!Flere som gleder seg til jul?

-ANETTE

16 år i dag!

Hei! 

Nå er det endelig min tur til å bli hele 16 år. Har venta en stund på det kan man si! I dag skal jeg feire med å spise ute med den beste gutten før jeg drar hjem og spiser kake med familien! ♥

Sweet sixteen!
Siste søndag i advent

Hei og hå!

I dag er det siste søndag i advent allerede. Har gått utrolig fort! I dag har jeg bare vært hjemme og pynta litt til jul også har jeg øvd litt til geografi prøva vi har i mårra. Når den er ferdig er det ikke så mye mer skole igjen så er det ferieeeee! Skal bli utrolig godt nå merker jeg.

Har bursdag i mårra også! Juhuuuu, endelig blir jeg også 16 år!

Hva har dere gjort i dag?

- ANETTE

Bakemester harepus

Hei!

Lekte litt bakemester harepus i dag også jeg! Pepperkakebaking med Amra og Martine etter skolen, noe som var koselig. Nå er jeg bare trøtt og sliten så orker dessverre ikke å skrive noe spesielt! 

Skal forresten lage ny header snart!


Martyy♥


Flinke eller?!
Har ingen bilder av Amraa :( 

Hva har dere gjort i dag?

-ANETTE

God natt!

Hei!

Sorry for null blogging i dag, men har egentlig ikke hatt så mye tid til akkurat det. Blogges heller i morgen. Lover! Da blir det pepperkakebaking med Amra og Martine etter skolen! Det blir koselig ♥ 

God natt!

Pepperkakebaking

Hei!

I dag har jeg gjort lekser! Har en del til tirsdag så da måtte jeg nesten begynne i dag. Når det var ferdig ble jeg med mamma og Anders å bakte pepperkaker. Må si at jeg får litt julestemning av pepperkakebaking, julemusikk i tilegg til at snøen kommer for fullt! Endelig♥ 

Pepperkakehuset ble helt fantastisk! Hjemmelaget og greier! hahaahaaa..
Begynner dere å få litt julestemning?

Designet jeg har nå er forresten bare midlertidig. Skal få tatt noen bilder snart, men tenkte dette var bedre enn det forrige som ble tatt i sommer!

- ANETTE
 

Byen!

Hei!

Nå ble det litt sent. Beklager det, men kom hjem rundt halv 8 også har jeg spist og slappa av etter det så glemte helt av det! Men uansett, i dag gikk jeg og Celia ned på senteret etter skolen i håp om å få hamstra inn nioen julegaver! Det er så stress. Var uansett veldig koselig siden det er år og dag siden sist vi fant på noe sammen, pga vgs. 

Jeg har hatt lyst til å ha tatt et ekstra hull i det ene øret en stund nå, og i dag tok jeg det endelig! Celia ville ogå det, så det ble da til at det ble min julegave til henne! Hun ble superfornøyd, og det ble jeg å! Snøen har kommet i tillegg. Alt er topp!♥

Noen av bildene er tatt med mobilen til Celia, så får de ikke større nå.

Sunnhetene sine det vel!

Julestemning!Hva syns dere om det nye hullet og har dere begynt med julegaver enda?

-ANETTE
 

09.12.2011

Lenge siden jeg blogget sist nå, men jeg blogger når jeg kommer hjem fra byen i kveld. Skal dit med Celia etter skolen!
Ting som irriterer meg!

Hei!

Da tenkte jeg at jeg skulle gjøre som mange andre og skrive et lite innlegg om ting som irriterer meg!
 

- når folk skriver absolutt alt de gjør på facebook.. ingen bryr seg!

- når folk slafser med tyggis! Generell smatting også, men spesielt med tyggis! Det er ikke  vanskelig å lukke kjæften..

- reklame! kom på det fordi det var reklame på tv'n nå..

- når jeg får tilsendt masse kjedemeldinger, hvor man MÅ sende den videre til så og så mange hvis ikke så kommer jeg til å dø eller noe.. Har ikke sendt videre alle jeg har fått jeg, og jeg lever enda!

- folk som tror de er så ufattelig mye bedre enn alle andre!

- at jeg kom på mange ting som irriterer meg når jeg la meg i går kveld, men nå har jeg glemt alt..

- når man gjør alt feil på tetris og ender opp med å tape.. Tetris er noe man blir avhengig av! ikke bra!

- at alle prøver blir pressa inn i samme uka.. serriøst?! Går det ikke ann å spre de bittelitt?

- at de som sitter rundt meg i klasserommet kaller meg RAGE-ANETTE.. jeg rager ikke! :(det var det jeg kom på her og nå, så får vi se om det kommer flere slike type innlegg etterhvert!

Noe dere også irriterer dere over?

- ANETTE

halla bloggen!!!!


Jeg har verdens kuleste venner 

Ønskeliste 2011

Hei!

Tenkte jeg bare skulle vise dere noen av ønskene mine til jul og bursdagen min i år. Har bursdag 5 dager før jul jeg vet du!


Ønsker meg penger så jeg kan kjøpe meg klær selv! hihi

Hva ønsker du deg til jul?

 - ANETTE

Dagens antrekk 02.12.11

Hei!

I dag har jeg vært på skolen. Begynte ikke før halv 12 så det var utrolig godt, og dagen gikk jo derfor veldig fort! Kom hjem for akkurat en time siden, og med en gang jeg kom hjem stakk jeg ut for å ta outfit bilder til dere! Snill altså.

Disse ble da tatt litt over halv 4, og allerede da var det mørkt ute! kjedelig...


Bukse//BikBok  Genser//BIkBok  Skjerf//Cubus  Vest//H&M  Klokke//Glitter

Tumbs up or tumbs down?

- ANETTE

Ny kjole fra Nelly

Hei!

Da skal jeg bare vide dere kjolen jeg fikk i dag, som jeg lovte i det forrige innlegget!
//nelly

Hva syns dere?

- ANETTE

1. Desember

Hei!

I dag er det første desember allerede! Her er det fortsatt null snø, og det er jo det eneste som mangler for å få litt julestemning. Gleder meg uansett masse til jul, fordi det er så utrolig koselig!

I dag hadde jeg fri fra skolen, så da dro jeg til skolen som blandt annet Synnemi og Martin går på. Var der fra 11 til 13, og det var egentlig veldig bra! Fikk sett igjen mange jeg ikke har sett på lenge, så det var koselig.  Når Martin var ferdig klokka 1 så dro vi hit en tur, før han dro videre på trening. 

Fredag forrige uke bestilte jeg en kjole fra nelly og i dag kom den endelig! :) Viser dere den i et innlegg om ikke så lenge! 


julekalender ♥Gleder du deg til jul?

- ANETTE

hits