oktober 2011

Ut med jentene

Hei!

Lenge sia jeg har blogga nå og det beklager jeg, men sånn har det bare blitt!

Nå hvert øyeblikk kommer Celia hit. Hun skal ligge her i natt, men først skal vi ta buss til byen og møte Synne Amalie som vi gikk på ungdomsskole med. Vi skal på resturant og spise litt utpå kvelden så det blir nok super koselig! Taar med kameraet så kanskje det blir noen bilder på dere i kveld!Har dere planer for kvelden?

- ANETTE

Bildevegg

Hei!

I dag har jeg ikke gjort stort. Har gjort litt småting hjemme her og blandt annet printa ut og hengt opp noen bilder på rommet. Om ikke så altfor lenge kommer Celia og hun skal overnatte her ♥ Det gleder jeg meg til! 

Bildene er bare på vanlig papir så det er dårlig kvalitet, men bedre enn ikkenoe! hihi

Den gule postit lappen er med autografen til atle pettersen og pianisten! :)

Hva syns dere?
Har dere planer for kvelden?

- ANETTE
 

Høstbilder med Dorthe

Hei!

Nå er jeg hos Dorthe, noe som er veldig koselig! Vi sitter å hører på musikk og ser på bildene vi tok tidligere i dag. Kjempekoselig å være med henne igjen!♥

Her er noen av bildene vi tok i dag:
loveyou!

Hva syns dere?

- ANETTE

Da var vinterjakka i boks

Hei!

På tirsdag bestilte jeg meg vinterjakke fra nelly.com og den kom allerede i dag. Heldigvis passet den denne gangen, så da var vinterjakka i boks! herlig ♥

Hva syns dere? 

I dag har jeg hatt besøk av Celia ♥ Det har vært superkoselig! Det er det alltid å være med henne, og jeg er så ufattelig glad for at hun er min beste venn! Loveu!

Slenger bare med et bilde fra i går, ettersom at jeg glemte å blogge da!

- ANETTE
 

hits