september 2011

autumn

Hei!

Nå har jeg akkurat vært ute og tatt noe høstbilder, og jeg brukte en lapp hvor det sto "Live, Laught, Love" på.

De er litt redigerte. 
Det gikk ikke å få de større dessverre!

Hva syns dere?

- ANETTEOverskrift er fint!

Hei!

JA, jeg vet det er lenge sia jeg har blogga, men that's life. eheeee...

Hvertfall! Nå sitter jeg på skolen med Mari og skal vel egentlig øve til naturfag prøve. Vi har fritime helt fram til 12.12! Digg ♥

I helga var jeg på marken (stort tivoli som er her en gang hvert år) med venner og det var super kosleig! På fredag var Atle Pettersen der og jeg var så heldig at jeg fikk autografen til både han og pianisten og bilde med Atle. hihi 


Atle♥

Hva har dere gjort i det siste?

- ANETTE

Fridag

Hei!

Tenkte bare å si ifra at jeg tar bloggfri i dag! Er så sliten og trøtt, pluss at jeg har ingentling å dele med dere i dag!- ANETTE

Anbefaling - Hårprodukt

Hei!

Nå tenkte jeg faktisk at jeg skulle gi dere en anbefaling! Det har jeg aldri gjort før så det blir gøy. Det er et hårprodukt som jeg har blitt helt avhengig av. Det heter moroccanoil og gjør at håret ditt blir mye mykere og mer glansfullt. Jeg fikk med en prøve fra frisøren min når jeg stripa håret og i dag måtte jeg gå tilbake dit og kjøpe den orginale flaska! Den funker hvertfall superbra på mitt hår!

Når jeg bruker det føles det som om du har fått et helt nytt hår. Det gjorde det spesielt aller første gangen jeg prøvde det, som var hos frisøren. Jeg gikk ut av frisørsalongen og kjente på håret mitt heeele tida. Jeg er hvertfall kjempefornøyd med det og anbefaler alle dere å prøve det også!Noen som vil prøve ut dette produktet?

- ANETTE

Ute i skog og mark

Hei!

Nå er jeg egentlig veldig sliten og lei! Vi skulle ha fagdag i naturfag og geografi i dag, noe som resulterte at vi skulle tilbringe hele dagen ute i skog og mark for å finne noen poster. Utrolig kjedelig! I tillegg til at vi gjorde nesten akkurat det samme sist tirsdag, men da var det fagdag i gym.. 

Jeg har skikkelig gnagsår på begge beina (noe jeg faktisk fikk etter 200m), så  jeg kan ikke si jeg gleder meg til å ha på meg converse hele skoledagen i morgen! Men, nå skal jeg gjøre litt lekser, så skal jeg slappe av resten av dagen!


Finn en feil!

Har dere hatt noen utedager på skolen enda?

!! Det kommer forresten en anbefaling av et hårprodukt i kveld så det er bare å følge med!

- ANETTE

Bilderedigering

Hei! 

Nå har jeg sitti her og prøvd å redigere noen bilder i photoshop. Er egentlig ganske fornøyd med det jeg har greid, siden jeg ikke kan noe som helst om photoshop! Men å se på noen videoer på forskjellige nettsider hjalp meg veldig!


Min favoritt!

Hva syns dere?

- ANETTE

Dagens antrekk 19.09.11

Hei!

I dag har jeg som vanlig vært på skolen og vi hadde samfunnsfag prøve. Morsomt... Men ja, eller skolen gikk jeg ned til kjøpesenteret for å se om jeg fant meg en vinterjakke, men ingen falt helt i smak så da får jeg bare fortsette å lete. 

Nå sitte jeg som et slakt i godstolen og slapper av. Skolen tar på altså! I mårra skal vi ha fagdag i naturfag og geografi så da skal vi tilbringe hele skoledagen ute i skogen. Får håpe det blir bedre enn det jeg forventer for å si det sånn. 

Her er hvertfall dagens antrekk


Bukse: Tyrkia // Genser: BIk Bk // Skjerf: Cubus // Sko: Converse


Nå er daffeklærne på, så da blogges vi senere!

Hva har dere gjort i dag?

- ANETTE

Slakke søndag

Hei!

I dag har jeg egentlig hatt en skikkelig daff dag. Har brukt veldig mye av dagen til å øve til samfunnsfags prøva vi har i mårra, noe som er utrolig kjipt å bruke en søndag på. Men alt ble mye bedre da jeg fikk besøk av verdens beste Celia! ♥ Vi var ute å tok noen bilder og ellers satt vi bare inne å hørte på musikk og lo mer enn det vi har gjort på utrolig lenge! Kjempe koselig!

Jeg har et spørsmål til dere! Har dere noen forslag på videoblogg som jeg kan lage? Blir glad for hvert eneste forslag! 


Nydeligste jenta!Hva syns dere?

- ANETTE

Flink jente

Hei!

I dag har jeg vært flink faktisk. Jeg har rydda skapet på rommet (noe som virkelig trengtes) og tørka støv. Stolt av meg selv altså! 

Nå sitter jeg å stapper i meg godteri og ser på "skal vi danse" så vi blogges!


Har ingen bilder av meg selv fra i dg, så slenger med et som ble tatt for 2 uker sia :)

Hva har dere gjort i dag?

- ANETTE

Hei! Nå stikker jeg på hip hop så vi snakkes senere :)

374461-1-1316103676394.jpg
Hei! Nå stikker jeg på hip hop så vi snakkes senere :)

Outfit 14.09.11

Hei!

Vt jeg ikke har blogga mye i det siste og det beklager jeg virkelig! Men slenger bare med dagens outfit nå fordi jeg skal se på tangerudbakken borettslag! Elsker de ♥

Sminka meg litt ekstra fint i dag jeg!
Bukse: Bik Bok // genser : Bik Bok // Skjerf : Cubus // Klokke : Glitter // Sko : Converse
Sorry for dårlige bilder, men prøvde å forte meg litt!

Hva syns dere?
Ser dere på tangerudbakken?

- ANETTE 

Nye venner

Hei!

I dag har jeg kjeda meg mer enn mulig tror jeg. Har ikke funnet på noe å gøre, men heldigvis spurte Dorthe om vi skulle finne på noe på eftan så jeg dro en liten tur til henne ♥ kooooselig! 

Etter å ha vært der en liten stund så skulle jeg hjem igjen, på på veien fikk jeg meg faktisk noen nye venner! Tro det eller ei! Tror nesten jeg skal møte de igjen i morgen altså. De var jo så koselige!


Sorry for dårlig kvalitet, men tok det i fartaaaaaa :)

Hva syns dere om mine nye venner?

- ANETTE

SYK

Hei!

Nå sitter jeg hjemme i godstolen og slapper av, mens resten av klassa sitter på skolen og har engelsk. Jeg er nemlig syk! Feber og forkjølelse... Jeg ble det på onsdagskvelden så jeg har vært hjemme i to dager nå. Begynner heldigvis å bli mye bedre, så kanskje jeg slipper å tilbringe hele helga inne alene!

Hva gjør dere om dagen da?

- ANETTE

Stripa håret

Hei!

Er ikke hlt i form nå, så jeg orker dessvrre ikke å blogge så mye! Skulle bare si at jeg var hos frisøren og stripa håret mitt i går. Ikke så veldig stor forandring, men jeg er førnøyd i og med at det var min første gang. 

Nå skal jeg bare sette meg i godstolen og slappe av resten av kvelden i håp om å bli litt bedre.


Dette er ikke tatt i dag! Men hadde ingen andre.


Resultatet etter stripinga. Dårlig bilde men viser dere bedre senere. 

Hva syns dere?

- ANETTE

KATHARINA

Hei!

Katharina er kul!

Hade!

Ny mobil

Hei!

Nå har jeg akkurat hatt besøk av Celia, noe som var veldig koselig fordi vi har ikke funnet på noe på en god stund nå. Men, som jeg nevnte i forrige innlegg så fikk jeg meg ny mobil i går og siden jeg ikke har noe bedre å blogge om så viser jeg dere den nå!

Skal se om det blir et innlegg senere i kveld :)

Hvilken mobil har du?

- ANETTE

SORRY

Hei!

Beklager så mye for at jeg ikke har blogga noe i det siste, men har akkurat begynt på ny skole og blogg har egentlig ikke vært i tankene mine engang. Jeg er utrolig førnøyd med hvordan skolestarten har vært. Klassa mi er veldig bra og jeg er ganske fornøyd med lærerne også. 

Nå har jeg og pappa akkurat vært i byen for å kjøpe ny mobil til meg fordi min gamle slutta å funke når noen ringte meg eller omvendt. Jeg er super fornøyd med den jeg endte opp meg! Viser dere senere i kveld.

Slenger bare med noen webcam bilder jeg og Amra tok i friminuttet i dag!

Nyyydelige! uansett... BESTE JENTA! ♥ du er fantastiks Amra! Loveu ;*

Er dere fornøyde med skolestarten?

- ANETTE

hits