september 2010

Jakke med pelshette - hot or not

Jakke med pelshette - HOT or NOT ?


Personlig syns jeg det er HOT!

Hva syns dere?

Blogges ♥

Skal jeg rangere designet ditt fra 1-6?

Nå er det kjempelege sia jeg har blogga. Beklager det, men har ikke vært i bloggmodus og har heller ikke alltid hatt tid. Tenkte jeg bare skulle lage et lite innlegg nå før robinson begynner.

Jeg tenkte at jeg kunne rangere designet deres fra 1-6 hvis dere vil. Det du da må gjøre er å skrive bloggadressa di i kommentarfeltet så stikker jeg innom bloggen din og legger igjen en kommentar om hva jeg syns om ditt design og hvilket terningkast du får.


Blogges ♥

Skoleblogging

Nå er jeg på skolen. Dorthe skal kanskje være med meg hjem etter skolen også kommer Celia litt utpå eftan! Bllogger senere i kveld <3

Stearinlys, musikk og data

Akkurat nå så koser jeg meg veldig! Har tent noen stearinlys på rommet, har på lav musikk og snakker med Amra jentami på msn samtidig som jeg er på facebook. 

I dag var jeg og Amra på lenamarken og det var gøy! Møtte noen få fra klassa. Jeg tok to karuseller fordi det var nesten ikkenoe der. Ble kvalm etter en runde tekopper! 

Men har ikke noe spessielt å skrive så vi blogges ♥
Pleier du å tenne lys og slappe av på rommet ditt av og til?

Kommer snart tilbake!

Har littt mye lekser, prøver/tester og innleveringer nå så jeg tar en bitteliten bloggpause. Kanskje jeg blogger i helga. I dag var jeg på cc fordi jeg trengte en ny gymbag og jakke. Legger ut bilde senere. Kankje jeg rekker et lite innlegg i mårra?

Blogges ♥
hits