august 2011

Skole PC

Hei!

I dag har jeg jo selvfølgelig vært på skolen og det har vært ganske bra.. Vi ble bedre kjent med hverandre i klassa og vi fikk skole PC'ene og de var egentlig ganske fine! Aaaah, det som er så mye bedre på videregående enn ungsdomsskolen er at vi har en del fritimer som gjør at vi kanskje får gjort litt lekser sånn at det ikke blir sååå mye hjemme pluss at vi selvfølgelig får litt fri fra vanlige timer! Det er godt det! Tror jeg kommer til å trives der jeg går nå!

Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden! Blir sliten jeg selvom det ikke har vært helt ordentlig skole enda..

Har dere skole PC'er og hvordan syns dere det var å begynne igjen?

- ANETTE

Første skoledag

Hei!

I dag var da første skoledag for min del og et var egentlig veldig bra! Begynte jo på vgs, så det var jo selvfølgelig litt ekstra spennende. Skal bli godt med en ny start på en ny skole som forresten er utrolig fin! Kom også i klasse med Amra besteee <3 så jeg er suuuuper fornøyd egentlig!


Bare et bilde fra bursdagen til lillebroren min!

Har dere begynt på skolen i dag og hvordan var det?

- ANETTE

Outfit 20.08.11

Hei!

Nå får vi besøk for å feire bursdagen til lillebroren min, så da slenger jeg bare med kveldens outfit! :)

Hva syns dere?

-ANETTE

Bakemester Harepus

Hei!

I dag har lillebroren min bursdag, og han fyller 13 år! Vi skal derfor feire voksenbursdagen hans i kveld, og i den anledning har jeg lekt litt bakemester Harepus i dag! Har bakt brownies ♥ Elsker det!

Som jeg nevnte i forrige innlegg var jeg på kino i går, og så "Få meg på, for faen!" For å være helt ærlig ble jeg litt skuffa. Den var ikke sååå bra som jeg trodde den skulle være, men den var helt grei! Vi fikk oss i hvertfall litt latter.


Flink eller?!

Flere enn meg som liker brownies?

- ANETTE

"Få meg på, for faen!"

Hei!

Nå stikker jeg og jentene på kino. Vi skal se "Få meg på for faen!" Rekker ikke skrive mer, fordi nå må jeg stikke så jeg rekker bussen!

Skal dere se den?

- ANETTE

Gleder meg litt

Hei!

Ikke vet jeg, kanskje det er jeg som har blitt gal, men jeg begynner faktisk å glede meg litt til å begynne på skolen igjen! Begynner å bli litt lei av å sitte hjemme og glo egentlig. Det jeg gleder meg mest til er å begynne på ny skole og møte nye mennesker.. Lekser osv gleder jeg meg absolutt ikke til, fordi det er noe av det værste jeg vet! 

Jeg var også så heldig at jeg kom inn på førstevalget mitt som var studiespesialisering. Alle venna mina skal også gå det bortett fra Celia så jeg er ganske fornøyd!Har forresten bestilt meg skinnjakke fra Vero Moda og den har kommet nå, så skal nok få henta den i dag! Håper den passer.

Er det bare jeg som gleder meg litt til skolestart?
Hvis du skal begynne på vgs nå, hvilken linje skal du gå? 

- ANETTE

Filmanbefaling!

Hei!

I dag skal jeg en tur bort til Amra, så får vi se hva vi finner på! Blir nok koselig uansett ♥

Men før det så tenkte jeg at jeg kunne gi dere en filmanbefaling. Filmen heter TRUST og jeg anbefaler virkelig alle (spesielt jenter) til å se denne filmen! Den handler hovedskaelig om ei ung jente som begynner å chatte med en gutt på nettet og til slutt så møtes de, og han var ikke akkurat helt som hun hadde trodd! Anbefaler denne filmen på det sterkeste!

Har dere sett denne fimen?

- ANETTE

Outfit 15.08.11

Hei!

I dag har jeg ingen planer i det hele tatt.. Aner ikke hva jeg skal finne på og det regner jo bare ute også så det gjør det ikke akkurat bedre! Men nå er jeg egentlig skikkelig sulten, så jeg tror jeg stikker å spiser! Slenger bare med dagens outfit ettersom at det er det eneste jeg har å blogge om akkurat nå :)


Bukse/Bik Bok Topp/Bik Bok Klokke/Glitter


Hva syns dere?
Planer for dagen?

- ANETTE

Dagens innkjøp

Hei!

I dag har jeg hatt en veldig koselig dag! Jeg og Celia dro til byen og var der en god stund. Vi shoppa litt også spiste vi på San Marino som har verdens beste pizza! hoho 

Jeg kjøpte meg to bukser på bik bok og en skjorte fra Cubus!
Hva syns dere?

- ANETTE

Konsert!

Hei!

Da stakk jeg og Celia ned i havna for å møte Ingvild, Amra (?) og Synne (?), så skal vi se på gutta fra gamle klassa spille. Det blir bra! 


♥


Hva skal dere i kveld? 

- ANETTE

Gratulerer med dagen bloggen!

Hei!

I dag fyller bloggen min hele to år! GRATULERER! Det har gått veldig fort syns jeg, men det har vært veldig gøy. I hvertfall mesteparten av tida. Har heller ingen planer om å slutte, har heller planer for å blogge mer, bedre og ha med mer videoblogger!

Tenkte jeg skulle vise dere noen av headerne jeg har hatt oppgjennom! Advarer alle som er allergiske mot stygge headere om å ikke lese resten av dette innlegget! Hihi ♥

Tror dette var min aller første header! 
FYYYYYYYYYYY! Blir flau!

Men, vi snakkes sikkert senere i kveld, fordi nå får jeg snart besøk av Celia og vi skal ut og ta bilder! Skal forresten også på en konsert nede i havna i dag fordi noen gutter fra den gamle klassa skal spille! hoho, gleder meg!

Hva skal dere i dag?

- ANETTE

Bloggen blir 2 år i morgen

Hei!

I mårra fyller bloggen to år! Noen lurer sikkert på hvorfor jeg sier det når bloggen ble laget i Mars 2009, men saken er den at jeg blogga nesten aldri i Mars og April så i August sletta jeg alle innlegga og begynte på nytt.

Det var egentlig bare det jeg skulle si! Eller nei! I går var jeg på bursdagsselskap hos Amra ♥ Utrolig koselig! Får se om jeg kanskje legger ut bilder fra det når jeg får bildene!

Savner Tyrkia!


Ha en fin kveld videre!

- ANETTE

VIDEO; sminken jeg bruker

video:sminken jeg bruker


Da har jeg endelig fått laga en video til dere! ENJOY

Teksta for hvor øyenbryns geleen er fra ble så liten, men det står Beguile!

Vil dere ha flere videoer på bloggen?

- ANETTE

Blogges i morgen!

Orker ikke å blogge nå, så vi blogges heller i morgen! 
Ha en fin dag videre ♥ 

Konsert

Hei!

I dag har jeg hatt en veldig bra dag egentlig! Sto opp og brukte god til på å slappe av og ordne meg før jeg tok turen ned til havna her. Der skulle det være konsert med Madcon, Bjørn Johan Muri og Atle Pettersen ♥ Angrer virkelig ikke på at jeg dro til tross for at det spruteregna, fordi Atle er virkelig rååå! Har egentlig aldri vært stor fan av han, men det er noe som endra seg i dag hvertfall! Han er ikke akkurat stygg å se på heller! hihi 


Sorry for dårlig kvalitet!

♥Fint bakhode! 

Etter ca to timer ute i regnvær og gjørme resulterer da i dette:


Liker dere noen av de artistene som jeg nevnte?

- ANETTE

Outfit 04.08.11

Hei!

Nå har jeg kommet hjem fra Amra. Superkoselig å endelig få møte henne igjen! Jeg slenger bare med dagens outfit så blogges vi senere! ♥Bukse: Bik Bok
Bluse: Vero Moda
Klokke: GlitterHva syns dere?

- ANETTE

Innkjøpene fra Oslo

Hei!

Jeg har jo vært i oslo noen dager nå og det har vært veldig koselig! Fikk ikke blogga i går fordi da var jeg på fastland (badested) med Synne Amalie og Celia ♥ Rekker ikke å skrive så mye nå fordi jeg skal bort til Amra jentami som jeg ikke har sett på rundt en måned! Leeeeenge! Derfor legger jeg bare ut innkjøpene fra Oslo, også får dere dagens outfit senere i dag ♥


Bluse; Vero Moda


To gensere; Bik Bok


Penal; Nille og nøkkelring til scooteren; Tanum


Genser; Bik Bok og to topper; Cubus


Genser; Bik Bok


Sminke; MAC

Da var høstklærne på plass!

Hva syns dere?

Ha en fin dag videre alle sammen! ♥

- ANETTE

hits