juli 2011

Oslotur

Hei!

Tenkte jeg bare skulle si ifra at det ikke kommer til å bli så mye blogging de neste dagene fordi jeg skal til Oslo og se på lillebroren min spille på Norway Cup også skal jeg og mamma overnatte på hotell. Jeg skal dit i morgen men kommer tilbake på kvelden også drar jeg med mamma ned igjen på sønadg og er der til Tirsdag. Kanksje det blir et innlegg i mårra når jeg kommer hjem? Vi får se.. Moilblogge kan jeg jo selvfølgelig gjøre når jeg skal overnatte der!Skal noen av dere på Norway cup?

- ANETTE

curly hair

Hei!Hva syns dere?

- ANETTE


Endelig!

Hei!

I dag har det endelig vært helt supert vær! Deilig å se sola skinne igjen.. Har bare ligget i sola i hele dag og jeg har nesten kokt i hjel! Men, skal ikke klage når det først er fint! 

Gidder ikke å sitte her å skrive når det endelig er fint ute, så jeg slenger bare med noen bilder


Har dere hatt fint vær i dag?

- ANETTE

Har ikke ord!

Hei!

Jeg har ikke ord for alt som har skjedd! Syns det er helt forferdielig og jeg sender alle mine varme tanker til alle omkomne, skadde og pårørende etter denne tragedien! ♥ Jeg kan ikke forestille meg hvordan dere har det!

Denne tragedien er en stor grunn til at jeg ikke har blogget i det siste, fordi jeg følte at det ville være feil!

I dag har jeg ikke gjort noe spesielt, bare slappa av og kost meg med huset for meg selv! Like godt hver gang!


Hva har dere gjort i dag?

- ANETTE

Chillin' in the sun

Hei!

Nå er jeg sur! Hadde akkurat skrevet et innlegg som jeg skulle til å legge ut så fikk jeg sletta hele greia.. Ja, da begynner vi på nytt!

I dag har det endelig vært supert vær. Har ligget ute i sola en god stund nå og det var herlig! Kanskje det blir sommer i år alikevel? Det hadde ikke vært dumt det!

Jeg hadde en super koselig kveld i går. Var på bowling med Synne og Celia som jeg ikke hadde sett sia skoleslutt! Etter to runder bowling gikk vi litt rundt før vi satt oss ned i en park med hver vår is ♥ Det var koselig!

Slenger bare med noen få bilder fra dagen min så blogges vi senere!

Litt tørr kanskje?

Hva har dere gjort i dag?

- ANETTE

Badminton

Hei!

Har hatt en veldig koselig kveld i dag! Var hos mormor og bestefar og feiret bursdagen til mormor som er om ikke lenge ♥ Gratulerer! I løpet av kvelden har jeg blitt proff i badminton.. Neida, men har i hvertfall spilt det med det minste søskenbarnet mitt :) Egentlig ganske morsomt! hihi

Men er litt siten nå så legger bare ut noen få bilder så snakkes vi sikkert i mårra ♥

Sorry for dårlig kvalitet!

Liker dere å spille badminton?

- ANETTE


Innkjøpene fra Tyrkia

Hei!

Da var det klart for å vise dere innkjøpene fra Tyrkia.. Gidder ikke å skrive så mye nå så legger bare ut bilde av de forskjellige tingene!


Bench genser

Med og uten Bench merket på halsen


Tre bukser


Sko


Hypnose parfyme - Taxfree


veske


Hva syns dere?

- ANETTE

Outfit 07.07.11

 Hei!

Tenkte jeg kunne legge ut dagens outfit nå, ettersom at jeg ikke har noe spesielt annet å blogge om. Nå begynte det selvfølgelig å regne, så det var jo suuuper morsomt! 

Kom forresten inn på første valget mitt på videregående i dag! En smule glad kan man si ♥ hihi


Alt er fra Bik Bok bortsett fra klokka som er fra glitter


Slakk i ansiktet! 

Hva syns dere?

Innkjøpene fra Tyrkia kommer som sagt senere i kveld♥

- ANETTE

Tyrkia

Hei!

Vet det er leeenge sia jeg har blogga og det er jeg lei meg for! Før sommerferien hadde jeg mye å tenke på når det gjalt skole osv, og etter det så gadd jeg bare ikke å blogge. MEN! Grunnen til at jeg ikke har fått blogga de to siste ukene er fordi jeg har vært i TYRKIA ♥ Det var helt herlig. Varmt, sol, strand, basseng, restauranter, byen.. ALT! Ble også kjent med noen fantastiske mennesker, men som selvfølgelig bor langt unna meg! Satser på å få møte de igjen en gang, og det er det kan faktisk hende skjer i sommer! En av de skal kanskje til Oslo så da skal vi møtes vettu! 

Utrolig kjedelig å komme hjem til Norge når det bare er overskya hele tida.. Skikkelig fint sommervær må jeg si! Merker at jeg savner Tyrkia skikkelig masse allerede! Menmen, det får jeg ikke gjort noe med, så da må man gjøre det beste ut av det :) Kjøpte meg litt forskjellig, som jeg har tenkt til å vise dere senere i dag!


Feiring av midtsommer

eheeee

LOVE ♥

Hva skal dere i sommer?
Hva syns dere om bildene?

Dagens outfit kommer om ikke lenge!

- ANETTE

hits