juli 2010

Blogg. Nå sitter jeg å spiller rummy. I mårra kommer jeg hjem, så da blir det ordentlig blogging!

374461-1-1280612595808.jpg
Blogg. Nå sitter jeg å spiller rummy. I mårra kommer jeg hjem, så da blir det ordentlig blogging!

svar på spørsmålsrunde

video:sprsmlsrunde1

Dette var da de spørsmålene som var stilt bortsett fra de som er borte. Tenkte at dere bare kan fortsette å spørre mens jeg er i Risør så skal jeg svare på en annen video etter ferien.

Svarte jeg bra nok?

Blogges om ca en uke ♥

Før - Etter

Nå er rommet mitt ferdig. Vi har malt vegger, lister, vinduskarmen og taket. Fått inn en ny kommode og litt pynt så da er alt på plass. Jeg har tenkt til å kjøpe meg et speil for å ha over den nye kommoden og noen rammer på hylla over senga.
 
I mårra drar vi til Risør og skal være der en uke så da blir det ingen blogging. Spørsmålsrunden svarer jeg på når jeg kommer hjem hvis jeg ikke rekker det i kveld men da må jeg pakke ferdig så det tviler jeg på. F>ortsett å still spørsmål så lenge!

Rommet mitt før: veldig rotete fordi jeg allerede hadde egynt å ta med pynten


Rommet mitt etter: ♥


Må fortsette å pakke litt også skal vi ut med båt med mormor og bestefar <3

Hva syns dere om det nye rommet mitt?

Blogges♥

BLogger i mårra

JEG LOVER!

Vil du gi meg din stemme?

Jeg er med i en blogg VS blogg og lurte derfor på om det er noen av dere som vil stemme på meg? Vil dere det så kommerter på denne linken. http://saaan.blogg.no/1279649997_blogg_vs_blogg__ble_d.html#comment

Akkurat nå er jeg hos Celia og nå skal vi se på film.
Et bilde jeg fant på dataen hennes. Etter at jeg overnattet hos henne for en stund sia.


Får jeg din stemme?

Blogges♥

SPØRSMÅLSRUNDE!

Nå er det altfor lenge siden jeg har blogga, men har bare ikke orket det. Sorry! Men jeg setter stor pris på dere få som har tatt dere tid til å stikke innom bloggen min hver dag forde! Tusen takk♥

Jeg tenkte jeg kunne ha en liten spørsmålsrunde nå. Det er også veldig lenge siden. Nesten et år, fordi jeg hadde det 11.august 2009 fordi det var det første innlegget jeg hadde her på bloggen min. Det betyr også at bloggen min snart har ¨bursdag¨ ! Yeey.. Har egentlig hatt bloggen min helt siden mars 2009 men begynte ikke å blogge før i august. Okei, nok om det! 

Hva lurer dere på?


Blogges ♥

Gårsdagens innkjøp

I går var jeg på cc med Celia jentami <3 Det var kjempekoselig! Vi spste på opus og vi var litt klønete kan man si, men mer enn det sier jeg ikke! haha.. Når vi kom hjem så ble Celia med hjem til meg og da fikk vi besøk av nabogutten. tremeningen min <3 Han hoppa på trampolina mens jeg og Celia dansa og hørte på høy musikk ute i hagen <3 Hadde en skikelig koselig dag <3

Her er det jeg kjøpte

Sorry for det rare smilet men jeg har jo fått regulering!
Topp; bikbok
Solbriller; H&M


Topp; H&M
Skjørt; Bikbok


Sko; H&M


Prøvde å få med tremeningen min på et bilde men det var umulig!
Haha, man ser ikke reguleringa så langt unna.

Hva syns dere?
Pleier dere å være på shopping med veeninner/venner?

Blogges ♥

Piggtrå

I måra må jeg stå opp kjempetidlig fordi jeg skal til tannlegen til klokka 8 på morran og få piggtrå på tenna.. neida, regulering. Jeg gruer meg! Skal ha det i ca 2 år tror jeg.. I dag har jeg vært med Dorthe hele dagen og det var kjempekoselg å se henne igjen <3 Har ingen bilder fra dagen, så det beklager jeg!

I mårra skal Ingvild, Celia og jeg på kino. Vi skal se eclipse, og jeg gleder meg masse, selvom jeg sikkert har litt vondt etter reguleringa. Men vi blogges ♥

Nytt design

Nå har jeg nytt design. Inspirert av www.annais.blogg.no


Hva syns dere?

Blogges ♥

Jeg er flink altså

Neida, men i dag så har jeg satt opp teltet i hagen helt alene. (mamma hjalp meg med tre plugger). Jeg gidder egentlig ikke å blogge mer nå. I mårra skal jeg endelig møte Ingvild jentami igjen og det kommer til å bli bra!

før

etter

sorry for lite blogging, men har blitt litt le det akkurat nå.

Pleier dere å stte opp telt i hagen?

Blogges ♥

Potta tett

Ja, nå er jeg hjemme igjen. Jeg er da så heldig at jeg har blitt potta tett og har nesten ikke stemme. Det er jo så morsomt å være tett! nei! Men nok om det..

Jeg har hatt det kjempefint i Tyrkia og kunne gjerne ha vært der en uke til. Ikke sant Ole Marius? Ja, Ole MArius er en ordentlig kjekk gutt som var på samme hotel som meg den siste uka jeg var der. Det som var kjipt var at vi ikke snakka sammen før dagen før jeg skulle dra. Men rett før bussen kom og henta oss i går så gikk jeg bort til han for å si hade og da snakka vi litt. Litt av grunnen til at vi ikke snakka sammen før var at han trodde jeg var yngre enn jeg er og jeg trodde han var eldre enn det han er. Nå har vi funnet ut at han bare går i en klasse høyere enn meg. Men nå har vi da kontakt på msn så godt er da det<3 Vi bor kjempelangt unna hverandre så vi får sikkert ikke møttes igjen. Eller, jo, fordi vi har planer om at jeg skal dra ned igjen og være der en uke med han. haha, tulla. Kjenner at jeg savner Tyrkia allerede!

Jeg har ikke noen bilder av turen på datan nå men jeg legger ut bilde av det jeg kjøpte i Tyrkia

Genser og bukse

To kjoler

Lommebok og armbånd


Og som jeg gleder meg til å møte disse jentene igjen♥


Hva syns dere om det jeg kjøpte?

Blogges ♥

Avreise

da var tiden inne for å forlate Tyrkia.. Trist! Det har vært så fint her og nå er det over. To uker går jammen fort! Vi kommer ikke hjem før rundt 6 på morran i morgentidlig.. dette tror jeg blir en lang natt. men da får vi vel bare fortsette å vente på at bussen skal hente oss da, over en time til enda.
Blogges♥
hits