juni 2010

Sydenblogging

Da var det vel tid for sydenblogging igjen da? Nå har jeg akkurat vært ute å spist på en fin restaurant. Det var kjempekoselig. Skal snart ut, fordi det er en sånn bar her der det er karaoke og dans så da får jeg vel se på det. Har dere lagt merke til at nesten hver gang jeg blogger fra Tyrkia så hjar jeg akkurat spist eller er på vei til å spise. haha, merkelig? neia, men jeg har det fortsatt supert og det håper jeg dere har også! Svaner alle jentene mine<3

Hva har dere gjort i dag?

Blogges♥

Tyrkia <3

Å være i Tyrkia er digg! I dag har vi vær på stranda og det er jo varmere vann i havet enn i bassenget på hotellet jo! Det hadde jeg ikke trodd. Nå skal vi snart ned i byen for å spise og (shoppe?). Men jeg har det i hvertfall kjempefint og det håper jeg dere har også! Beklager så mye for at jeg ikke har med bilder i noen innlegg nå, men jeg sitter på en data i resepsjonen og da er det ikke mulig å legge inn bilder her. Det er bare noe dere må leve med.. Men nå har jeg bare 5 min igjen, så jeg tror jeg må logge av nå. Håper dere har det fint og koser dere. Vi blogges da♥

Har dere det bra og har dere vært i Tyrkia før?

syden

Jeg er fortsatt i syden.. Dette blir et kort innlegg fordi jeg skal spiser nå. Det blåserveldig i dag og er litt overskyet, men det er ikke noe jeg får gjort noe med! men nå må jeg stikke så vi blogges <3

Savner alle jentene mine som er igjen i Norge♥  Gleder meg til å se dere igjen! ilu

Sydenblogging

Nå er jeg i Tyrkia og jeg har det kjempebra. Det er kokvarmt her, men det er bare digg! Det var vel egentlig bare det jeg skulle si/skrive, så vi blogges♥

BLOGGPAUSE

Nå tar jeg en bloggpause! Kommer tilbake om ikke lenge <3

Balldag + HJELP

I dag hadde vi balldag på skolen og jeg var ikke veldig positiv til det da jeg dro hjemmefra fordi jeg liker ikke fotball. Men overaskende nok var det kjempegøy! Det er gøy når man endelig får ballen litt. Rekker ikke å blogge så mye nå men jeg legger ut noen bilder..   Trenger hjelp til noe litt lenger ned i innlegget!

Jeg er hu med orange t-skjorte..


Jeg og Celia dro på cc etter skolen for å kjøpe inn det siste jeg trenger til jeg skal til syden. Celia kom hjem fra syden i går♥ ENDELIG!

En topp
En shorts
En Kjole
En kabel så jeg kan lade iPoden min i veggen
Vannfast maskara
Slippers
Deksel til iPoden

I mårrakveld skal jeg på bursdagen til Dorthe så hvilken jakke/genser skal jeg ha på meg? HJELP MEG!

Hvilken skal jeg bruke?

Blogges ♥

The last song

Jeg har jo som sagt vært på kino med Amra i dag og sett the last song. Den var fin men også litt trist!

Etter kinoen så måtte vi vente ca 50 min på foren og broren til Amra, fordi de var på en annen film, så vi gikk inn på Dolly Dimples og bestilte oreokake. Den var mektig! Ble så kvalm jeg at jeg greide ikke å spise opp hele!


Stakkars Amra, her prøvde hun å tvinge i seg kaka!


Har dere sett the last song og har dere smakt oreokake?

Blogges ♥

Dorthe har bursdag

Gratulerer med dagen Dorthe! <3
I dag har Dorthe jentami bursdag. Håper du får en fantastisk fin! Kjempe glad i deg♥

ilu♥

Sorry for at jeg ikke har blogga de to siste dagene, men på torsdag så var jeg så sliten og hadde så vondt i hode, så jeg orket ikke å skru på pc'en, og i går så lante mamma den.

Torsdsg å var jo streiken slutt så det betydde jo skole. Men det ble ikke akkurat vanlig skole. Vi hadde sykkeldag og det var egentlig veldig koselig! Vi sykla for å se på bedifter og den siste stoppen var kjelstad bakeri, det vi fikk boller og kakao osv..Veldig fint bilde du! Men jeg elsker denne jenta ♥

I går så var jeg hos mormor hele dagen og vi baka brownies. Når jeg kom hjem så lå jeg bare på sofaen og hørte på musikk.


I kveld skal Amra og jeg på kino å se the last song. Gleder meg!

Hva har dere gjort de siste dagene?

Blogges ♥

Nytt design

Nå har jeg ordnet med nytt design. Er det noe jeg bør endre på?
Hva syns dere?Outfit - 09.06.10

I dag så har jeg vært hos Dorthe, og vi så på film og var ute å spruta på naboenegutta. De er mindre enn oss..

Men her er i hvertfall dagens outfit:

bukse: Bikbok
genser: Bikbok
topp: Bikbok
haha, alt fra bikbok, det la jeg visst ikke merke til før nå..I mårra er det sykkeldag.. Lykke til med det Anette! Får sove en time lenger da. Jippi!

Hva syns du om dagens outfit?

Blogges ♥

Hvilken header?

Hvilken av disse headerene skal jeg bruke?

1.

2.


Har laget begge selv.

Hvilken skal jeg bruke?

Blogges ♥

Jeg kaller det sommer

Nå sier jeg at det er sommer! I dag så har jeg liggi ute å sola meg hele tida. Har til og med bada i sprederen på trampolina.  Det har vært en skikkelig digg dag.

I mårra er det sannsynligvis ikke skole, fordi den blir stengt på grunn av streik. Jeg har ikke noe imot litt ekstra fridager! De eneste som er dumt er at det er spådd regn..

Har dere solt og kost dere i dag?

Blogges ♥

Kjempe koselig

I dag har jeg hatt en kjempe koselig dag! Celia, Amra, Ingvild og jeg dro til cc i dag for å se på litt sommerklær. Vi møtte også Synne som gikk i klassa vår i 8. klasse men som flytta så hun ble med oss ♥
Jeg dro dit for å se etter shorts, topp, sko og bikini og jeg fikk tak i alt. yey!Etter cc så ble jeg og Amra med ingvild hjem og det var kjempe koselig det også <3 Spiste pizza og snakka og så på klærne hennes. heheha

Hva syns dere om mitt innkjøp og har dere hatt en koselig dag?

Blogges ♥

Grilling

Hei ♥

I dag så var det skikkelig koselig de tre første timene på skolen, fordi det var siste gang ed mat og helse så vi grilla grillspyd. Vi hadde salat og sånn til, en drink og is og fruktsalat til dessert. Det var ganske godt, i hvertfal desserten. 

Jeg kjøpte meg jo iPod her om dagen og nå har søskenbarnet til Amra fiksa litt på den sånn at jeg får spill og sånn, så tuuusen takk!

I mårra er det matte tentamen. Uff, da må vi sitte inne hele dagen! Tenk om det er skikkelig fint vær ute a? Da vil jeg mye heller ut! heha... Det går vel bra?


Har dere grilla med klassa før?

Blogges ♥

Konfirmasjon

Sorry, for at jeg ikke har blogget, men jeg har hatt konfirmasjon denne helga, så det har vært litt travelt!

I dag så kjøpte jeg meg iPod touch. JIPPI!

Men orker ikke å skrive mer nå, så vi blogges <3

Hva har dere gjort i det siste?


Jentami <3 ilu


Dagens outfitiPod <3
hits