mai 2011

Muntlig eksamen ferdig!

Hei alle sammen! 

Nå er muntlig eksamen for min del endelig ferdig. Det er utrolig herlig å tenke på at jeg teknisk sett er ferdig med all skole på ungdomsskolen bortsett fra øving til revy og selve revyen. 

Nå får jeg snart besøk av Celia, så skal pakke en del konvolutter for jobben til pappa. Nå kom hun så vi snakkes senere ♥

Har ingen bilder fra i dag så legger bare med et fra Tyrkia!Har dere hatt muntlig eksamen enda?

- ANETTE

Scoooooter

Hei alle sammen!

Jeg elsker dager som denne. Har hatt fri i går, i dag og har også det i morgen. Det er herlig, og null stress. I dag var jeg på min nest siste scooterkjøring, og det var jo like gøy som alltid! Gleder meg allered til nestegang fordi da skal vi på en litt lengre tur. 


Jeg vet vi ser smarte ut, men vi må ha det på. Det er faktisk skikkelig godt og varmt å ha på!


Hva har dere gjort i dag da?

- ANETTE

Jentekveld

Hei!

Jeg drar på jentekveld om liten stund. Det skal bli koselig å samle alle jentene igjen! Vi skal på en eller anna restaurant også skal vi på kino. Gleder meg ♥ Jeg tar med kamera så kanskje jeg legger ut noen bilder fra kvelden senere i dag.


Kveldens outfit:
Bukse: Bikbok
Cardigan: Gina Tricot
Topp: Cubus
Klokke: Glitter

Hva skal dere i kveld?

- ANETTE


Outfit 22.05.11

Hei!

I dag har jeg ikke gjort stort mye! Bare slappet av også har jeg vært å sett på en scooter. Er sliten nå så legger bare ut dagens outfit.


Bukse: Bik bok
Cardigan: Gina tricot
Topp: Vila
Klokke: Glitter Hva syns dere?

Har forresten fått meg nytt design også!

- ANETTE

Scooter kjøring

Hei alle sammen! 

Da var matte eksamen skriftlig endelig unnagjort. Utrolig godt å bli ferdig med det! Syns det gikk ganske bra, men det vil jo tiden vise. 

Når jeg fyller 16 år skal jeg jo ha scooter likt som de fleste andre 16 åringer, og da må jeg jo også ha noen kjøretimer først. Jeg har fullført trafikkalt grunnkurs og i dag var jeg på min andre kjøring på skolen. I dag kjørte vi på veien og det var veldig gøy, men det er mye å tenke på samtidig! Gleder meg utrolig mye til jeg får lappen, men det er jo fortsatt ganske lenge til.. 

Har akkurat vært ute nå og spilt kubbespill med naboungene. Koselig det, men det varte ikke så lenge fordi det har blitt sinnsykt kaldt ute igjen! Gleder meg bare til sommeren kommer for fullt jeg nå!


I mårra drar jeg og Celia til byen en liten tur og det skal bli koooos♥ 

Hva har dere gjort i dag?
Skal dere ha scooter?

- ANETTE 

Matteeeee

Heisann hoppsann!
Nå sitter jeg på skolen og jobber med matte.. Det er kjempegøy! ... NOT. Merker at jeg er skikkelig lei nå! Ville egentlig bare si at dere ANTAGELIGVIS ikke kommer til å høre fra meg før etter eksamen, altså på fredag. Det var litt slitsomt å sitte å skrive på iPoden så vi snakkes! Ha en fin dag videre alle sammen! :)

17. MAI

Gratulerer med dagen alle sammen!♥

Håper dere alle har hatt en fin dag. Det har i hvertfall jeg, selvom jeg merker at beina mine er litt slitne nå! Jeg orker ikke å lage et langt innlegg nå, så jeg legger bare ut dagens outfit... BUNAD!♥ Bunad er det fineste plagget jeg har tror jeg og jeg elsker å bruke det!

I mårra skal jeg og noen til dra til skolen for å jobbe med litt matte før eksamen som er på fredag. Vi drar på skolen å jobber i stedet for å sitte hjemme hver for oss og bli distrahert av alt mulig annet. Hvordan har dere hatt det i dag?
Har dere bunad?...hvilken?

- ANETTE

Videoblogge

Hei!

Jeg har absolutt ingenting å blogge om nå. Derfor tenkte jeg at jeg kunne spørre dere om dere var interesserte i at jeg skal videoblogge litt fremover? Jeg vet med meg selv at jeg syns det er morsomt og lese blogger som har videoblogger av og til og ikke bare vanlige innlegg. Problemet er at jeg aner ikke hva jeg kan videoblogge om! Har null fantasi! Så har dere noen forslag? Jeg aneeeeeer ikke!

Kom med forslag!- ANETTE

 

Fredag den 13

Hei!

I dag er det fredag den 13, ulykkesdagen.. Men så langt har jeg bare hatt lykke! Jeg ville komme opp i matta og det gjorde jeg! Er utrolig fornøyd med det. I tillegg til det så spurte jeg reguleringstannlegen om hvor lenge han trodde jeg skulle ha på reguleringa. Jeg trodde jeg skulle ha det helt til neste sommer, men er jeg heldig så får jeg ta den av før jul!!! 

haha, dette ble et happy innlegg!

Dagens outfit
Bukse: Bik Bok
Topp: Cubus
Cardigan: Gina tricot

Har dere hatt ulykkesdag i dag?

- ANETTE
 

I'm alive

Hei!

Ja, jeg lever faktisk.. Ehe, vet det har vært veldig dårlig blogging i det siste, men har hatt tentamener, prøver, framføringer og lekser så jeg måtte nesten prioritere skolen før bloggen siste halvåret! I morgentidlig skal jeg til regulerings tannlegen (jeg er heldig), og mens jeg sitter i tannlegestolen sitter resten av 10.trinn på skolen og får vite hva vi kommer opp i, i eksamen skriftlig! Hjelp, sier bare jeg! Disse tre årene på ungdomsskolen har gått sinnsykt fort! Jeg håper egentlig på å komme opp i matte og det siste jeg vil er å komme opp i engelsk. Da blir jeg suuuuuuuuur!

Har forresten fått nytt design nå, men skjønner virkelig ikke hvordan jeg får ting inn på menyknappene. Får det bare ikke til! Noen som kan hjelpe meg? Bildene på deignet nå er bare midlertidig!

Noen som kan hjelpe meg?
Skal noen av dere opp i eksamen snart?

- ANETTE 

hits