april 2011

Outfit - 28.04.11

Rekker ikke å blogge nå! Har musikkprøve i mårra.. arg!

Slenger bare fort med dagens outfit

Bukse: Bik Bok
Topp: Vero moda
Klokke: Glitter

Hva syns dere?

- ANETTE

55 dager!

Hei alle i hopa!

Nå merker jeg at jeg virkelig begynner å glede meg til vi skaltil Tyrkia! Det er bare 55 dager til og jeg greier nesten ikke å vente. Sommer, sol og brunfarge er jo bare best spør du meg!♥ Jeg har vært på akkurat samme hotell før og det var faktisk forrige sommer så jeg vet hvordan det er der og det er FANTASTISK! Jaja, da er det bare å telle ned dager da :)

Hit skal vi ♥Flere som har vært i Tyrkia?

- ANETTE

Soling

Jeg vet at det har vært lite blogging i det siste, men har ikke orket det i påsken. Akkurat nå ligger jeg og soler meg på verandaen i håp om å få litt farge. Vi blogges kanskje senere i dag! Ha en fin dag alle sammen <3

sommeeeer

Hei alle sammen!

I dag har det vært så herlig! Merker virkelig at sommeren er på god vei nå. Har vært sinnsykt varmt og strålende sol hele dagen! Deilig å kunne gå ut uten å tenke på at man må ha på seg 10 plagg først. lovely♥

Var ute å tok noen bilder med nabo jenta i stad men legger ikke ut bilder av henne her så da blir det bare av meg.

Nå tenkte jeg at jeg skulle begynne å rydde litt i skapet mitt (noe som virkelig trengs) og finne frem litt av sommerklærne!

Syns dere det er herlig med sommer? (hvem syns ikke det?)

- ANETTEpictures


//Sony a 390 - tatt av meg

vacation

Hei!

Merker at det er veldig godt med ferie nå.. Slippe alt stresset! Nå er er jeg hos mormor og bestefar og skal ligge her i natt. Det blir koselig! ♥ Får se om det blir mer blogging i dag, fordi nå skal jeg se på farmen!

Syns dere det er det er godt med ferie?


-ANETTE

Nytt

Hei!

Lite blogging for tiden.. Jeg VET det! Men i dag har jeg vært på peppes med Ingvild og Celia og det var veldig koselig ♥ Vi ble ferdig veldig fort så vi gikk ned til kjøpesenteret og turslet litt rundt der før vi dro hjem igjen. Jeg kjøpte meg bare en cardigan, noe jeg virkelig trengte! 

I går fikk jeg meg også nye sko, som jeg er veldig fornøyd med. Greide selvfølgelig å møkke til de alledere første dagen, fordi jeg tryna i møkka når vi spilte slåball på skolen i dag.. juhuu!Hva syns dere?

- ANETTE

Westhill University

Hei!

I dag dro jeg rett til cc for å se på sko. De hadde selvfølgelig ikke igjen i min størrelse så jeg må vente til etter helga. Fant meg i hvertfall en hettegenser. Nå sitter jeg å ser på en film så jeg legger bare ut bilde av genser sånn at jeg får med meg det som egentlig skjer på fimen.. heha!


Westhill university


Hva syns dere?

- ANETTE

Endelig vårstemning

Hei!

Da er det så deilig! Endelig har snøen smelta. Hadde det ikke blåst så sinnsykt i dag så hadde det vært kjempevarmt. Lenge sia jeg har vært så glad for å se asfalt som jeg er nå. Er så utrolig lei vinteren! Men nok om været!

I dag har jeg ikke gjort stort mer enn å vært på skolen. I mårra skal jeg ta bussen rett til byen for å se om jeg finner noe småtteri som jeg trenger. Blandt annet sko! 


Har ingen bilder fra dagen så slenger bare med et bilde av et fotoprosjekt jeg startet her på bloggen i fjord sommer som jeg alldri fullførte.. Det er derfor det står purslespill på bildet forresten.

Har dere fått vårstemning enda?

- ANETTE

Outfit 06.04.11

Hei!

Vet det har vært lite blogging i det siste men sånner livet.. I dag var jeg igjen på skolen etter skoletid for å komme litt lenger på kjolen jeg syr i kunst og håndveken. Det er veldig koselig å være der etter skoletid med oss få som sitter der og syr og noen drver med noe dreiing. Men ja... Tenkte jeg kunne legge ut dagens outfit. Ikke så veldig interessant men beder enn ikkenoe! 


Lekkert!

Bukse: Bik bok
Topp: Cubus
Cardigan: Risøe (Oslo City)
Skjerf: H&M
Ring: Gina Tricot 

Hva syns dere?

- ANETTE 

Engelsk tentamen

 

Hei!

Da var engelsk tentamen vel overstått.. Jeg er ikke akkurat verdens største fan av engelsk så jeg syns det er godt å være ferdig med det! Oppgavene var veldig vanskelige denne gangen syns jeg og det er jo bra når det er denne engelsk tentamen som teller mest.. arg! Jaja, nok om det. Nå sitter jeg her og spiser opp det siste som er igjen av sjokoaden min og drikker iste. Elsker iste ♥

I kveld skal jeg på hip hop. Det blir bra, fordi vi driver på en veldig kul dans nå! Dansing er noe jeg liker kjempegodt og har lyst til å bli god i. 


♥


Er du glad i iste?
Flere enn meg som liker eller går på dansing?

- ANETTE 

Slakk helg

Hei!

Dette har vært en skikkelig slakk helg! Har vel for det meste vært hjemme og glant på tv'en. Men fikk faktisk dratt rumpa mi opp fra sofaen i går og møtt Dorthe. Det var veldig koselig! Lenge sia sist!♥

Dette blir et vedlig kort innlegg fordi nå må jeg lese gjennom en del engelsk til engelsk tentamen i mårra. Jeg liker virkelig ikke tentamener!Flere enn meg som har hatt en slakk helg?

- ANETTE

hits