april 2010

Beste jentene

Hei♥

Dagen i dag har egentlig vært ganske bra. Halv 6 så syklet jeg og Amra til kiosken og møtte Synne der. Det var koselig, fordi da kjøpte vi oss en is og satt der og snakket og lo. Dere er best! <3

Men, når vi kom hjem så ble jeg med til Amra. Det ble ikke så lenge fordi jeg måtte hjem å spise. Men vi rakk å ta noen bilder, men bare to ble bra.

Elsker deg jentami <3Synne Amalie jentami <3 ilu


Nå sitter jeg og slapper av i kosedressen min, så ha en fin kveld/helg videre.

Har du hatt en bra dag?

Blogges ♥

Joda, men neida men ehh?

Heisann hoppsann ♥

Overskrifta er bare en.... overskrift som overhodet ikke har noe med innholdet å gjøre, men ikke altid så lett å finne på noe som passer! Men ja.. Nå har jeg ikke blogga på en stund, og jeg sys det har vært veldig godt å slippe å ha det i bakhodet hele tida at jeg må blogge.. Nå er jeg nå her igjen men vet ike om det blir blogging hver dag, men skal prøve så mye jeg kan!

I det siste så har jeg ikke gjort så mye egentlig, jeg har bladt annet ligget over hos Dorthe sammen med Celia. Det var veldig koselig og jeg ble jo selvfølgelig fattig i monopol igjen! Åååh, det er dårlig gjort! Men sånn er livet.
Vi hadde kosedress party, så alle tre gikk i kosedresser. Vi lagde også synkron ¨dans¨ på trampolina, noe som var veldig gøy men det førte også til at jeg fikk skikkelig vondt i de to ¨kulene¨ i nakken.

Nok babling så her kommer noen bilder fra overnattinga.


Outfit - 28.04.10

Buske: Bik Bok
T-skjorte: Vero Moda

Hva syns du om bildene?

Blogges ♥

Bloggpause

Jeg tenkte å ta en liten bloggpause nå.. Det er fordi jeg syns det er litt stress å måtte tenke på hva jeg skal blogge om osv hver dag.. Men det blir ikke så lenge så ikke slutt å stikke innom!

Blogges ♥

Bloggfri

Bloggfri i dag, så vi blogges i mårra ♥

Super førnøyd

Nå er jeg så fornøyd som det går ann å bli. Jeg har mnemlig vært å kjøpt meg en sånn hel kosedress på b.young også har jeg vært å henta konfirmasjonsgava mi.. Bunaden min! Den var så fin! Skikkelig fint brodert og den passa perfekt.

Jeg kommer over hodet ikke til å bruke kosedressen på skolen, men den er til å brukes hjemme.


Min kjære bunad♥Kosedress..

..er digg

Okei.. Hva skjer med p ha hodet skakt a?

Har du bunad og kosedress?
Hva syns du om min bunad og kosedress?

Blogges ♥

Outfit - 19.04.10

Dagens outfit:

Bukse: Bik Bok
Tunika/skjorte: Bik Bok
Belte: Vila


Sorry for null blogging i dag, men jeg har øvd til aturfags prøve som vi har i mårra.

Men nå tenkte jeg at jeg skulle gå ut og hopp litt på trampolina før jeg blir henta. Skal på hip hop, og dette er nest siste gangen av kurset! Buhuuuu!

Hva syns du?

Blogges ♥

Utsatt

Det passet ikke at vi kom til bunad dama i dag alikevel så da blir det ikke bunad på meg før på torsdag.
Ettersom at det ikke ble noe av så dro jeg til Dorthe i stedet. Jeg kan jeg vel si det at vi spilte monopol og jeg ble rik! NOT! Jeg ble blakk... Dorthe satt igjen med over 52 millioner fordi hun kjøpte de to beste tomtene og kjøpte leiligheter og hotell på de og jeg havnet da på den beste og måtte betale 17 millioner! Jeg måtte pansette alle mine eiendommer og gjett hva som skjedde etter det igjen? Jeg havnet på den nest beste og ja.. mer trenger jeg ikke å si! Kom forresten i fegsel fire ganger på rad, og etter det så merket jeg at jeg hadde en sånn lapp som jeg kunne bruke for å komme gratis ut av fengselet! JAJA, jeg er flink i monopol..

Nok om det.. mamma fant forresten fram noen ting fra barnedommen i stad som vi ikke har bruk for mer og det var litt søtt å se igjen egentlig.Anders sin tror jeg, men denne tok vi vare på selvfølgelig ♥

Taper du ofte i monopol?

Nå må jeg gå å skifte før jeg skal i kirka så kanskje jeg rekker å legge ut et outfit før jeg drar.

Blogges ♥

Årets første bukett

I dag så plukket jeg årets første blomsterbukett. Veldig stor altså! eheem...

Men det jeg egentlig skulle si var at jeg og mamma skal jo dra å sy inn bunadene våre i mårra også skal jeg på en sånn gundtjensete greie med de andre konfirmantene sånn at jeg vet ikke om jeg får blogga før i mårra kveld. Men vi får se hvor god tid jeg får.
Har du plukka blomster enda?

Blogges ♥

Konfirmasjons frisyre

Nå har jeg akkurat prøvd ut kofirmasjons frisyra mi igjen, og jeg har bestemt meg for at det er den jeg skal ha.
Tenkte jeg kunne legge ut to bilder av den også kan dere si deres mening


Hva syns dere?


Nå skal jeg spise også skal jeg faktisk øve til naturfagsprøve som vi har på tirsdag fordi jeg skal jo bort i mårra også skal jeg på hip hop på mandag!

Blogges ♥

Pratsomme?

Celia kom til meg kl. 18.00. Vi har ikke akkurat gjort så veldig mye, men vi har da hatt det gøy?
Vi har snakka, bare snakka i hele tre timer! Vi snakka om alt mulig, mer sier eg ikke, neida, men jeg gidder ikke å sitte her å ramse opp alle temaene vi var innom.

Har ikke prøvd ut hårfrisyren til konfirmasjonen enda, men kanskje i mårra eller noe?
Gleder meg forresten sykt til søndag, fordi da skal jeg og mamma dra og sy inn og hente bunadene våre! Endelig!


Satt oss ned på rommet etter at vi hadde sitti her, fordi pappa kom hjem.

Pleier dere å snakke mye når dere har besk av venninner?

Blogges ♥

Outfit - 16.04.10

Dagens outfit

Bukse: Gina tricot
Genser: Bik Bok


Nå skal jeg kanskje prøve ut den hårfrisyra som jeg skal ha på 17.mai og på konfirmasjonen for tredje gang! Jeg har prøved to ganger allerede, men får det ikke helt perfekt! Får håpe på bedre lykke hvis jeg skal prøve det nå! Da kan jeg i såfall vise dere bilder av den, når jeg er ferdig.

Hva syns du om dagens outfit?

Blogges ♥

Bloggfri i dag

Jeg har bloggfri i dag, s vi blogges i mårra.

Har forseten laget en plan over hvilke frukter jeg skal spise hvilke dager, fordi jeg syns jeg spiser for lite frukt, også har jeg laget en plan over når jeg skal jogge hvis jeg har tid, fordi det må jeg begynne med nå!

Har du laget en sånn plan før?

Blogges♥

Dagen i dag

Sorry for lite blogging men har ikke hatt tid før. Jeg va på konfirmasjonsundervisning rett etter skolen. Det varer egentlig fra kl 3 til halv 5, men i dag så varte det bare til halv 4! Jippi, sier bare jeg!

Dro til mormor etter det og spiste, så dro jeg til Celia fordi vi skulle se om vi kom på noen fine frisyrer til konfirmasjonen. Gleder meg til søndag! Da skal jeg og mamma hente bunadene våre! endelig..

Jeg stod forresten i kassa i kantina i dag. Like gøy som vanlig. Når Erling i klassa skulle betale, så rakk han fram en 50 lapp også trodde jo jeg at jeg skulle få den med en gang så jeg tok den, men han holdt igen, så den blei rivi sunt. Obs! Men kotordama teipa den og sa at det gikk helt fint å bruke den. takk for det!

Fordi det var sånn jeg så ut i dag


3 stk, herlige jenter! <3

Hva har dere gjort i dag?

Blogges ♥

Engelske gloser i sola

I stad etter at jeg hadde gjort lekser, så skulle jeg øve litt på gloser, men det var så fint vær så hvorfor ikke sette seg ut i sola? Det stekte så mye at jeg måtte bruke solkrem! LEnge sia sist! I love it♥

Etter at jeg hadde øvd, så møtte jeg Celia på butikken også dro vi hjem til meg etterpå. Koselig som alltid!
Jadaa... Her snakker vi lekkert !Jeg fant igjen kjede mitt i dag. Det har ligget ensomt i gym garderoben i hele natt. Nå er det på plass igjen og jeg er glad igjen. heha

Jeg kysser det for dere som ikke ser det...

Liker du å sitte ute i sola?

Blogges ♥

Bilder ute

Jeg sa jo i sist innlegg at jeg skulle møte Cekia og kanskje Amra på skolen til lillebroren i en halvtime før hip hoppen fordi mamma var på et møte der. Amra er syk og ble derfor ikke med, så god bedring jentami♥ Vi tok en del bilder, og vi satt inntil en vegg og solte oss, fordi sola stekte der. Åååh, jeg elsker sola og jeg gleder meg sykt til å gå i shorts og kjoler osv..! Tanken på å sitte inne etter skolen å gjøre lekser er bare helt forferdelig!

Men her er noen av bildene

Det der gjorde sykt vondt, fordi jeg hang der ganske lenge og det skjntes serriøst ut som armen min ble strekt så mye at den ble lenger! HAHAKamera holdt på å dette ned, akkurat da det tok et bilde. ¨The perfect picture¨

Hva syns dere om bildene og er det fint vær hos dere?

Blogges♥

Outfit - 12.04.10

I dag så har jeg jo selvsagt vært på skolen, og det er så digg i friminuttene, fordi da sitter vi i sola og bare slapper av. Jeg mista kjede mitt i dag. Buhuuu... Det var yndligskjede mitt og jeg bruker det hver eneste dag! Tror det kanskje ligger i garderoben, men jeg fant det ikke, men jeg får gå å se i mårra.

Nå skal jeg ut en tur, også skal jeg på hip hop til halv 8. To uker siden sist! Vi skal møte mamma på barneskolen, fordi hun skal på et møte der, og jeg og Celia og forhåpentligvis Amra skal gå ned diten halvtime før, sånn at vi kan ta litt bilder, så da blir det et innlegg i kveld også! Bravo, Anette!

Dagens outfit:

Smil litt da!

Bukse: Bik Bok
Strikkejakke: Bik Bok
Genser: Vero Moda

Grimaser er best♥

Hva syns du?

Blogges ♥

Konfirmasjons inbydelsen

I dag så har det vært sykt fint vær, så jeg har vært ute hele tida. Det har vært så godt og varmt!
Har ikke tatt noen bilder i dag, men jeg har gjort ferdig konfirmasjons inbydelsen min.

Dette er den jeg skal sende til de som bare er i min familie og ikke Joakim sin, også har vi en annen en som er til de som er i familie med oss begge, fordi vi skal feire det sammen.Det skal stå tekst der som det er skravert.

Hva syns du?

Blogges ♥

Jentekveld og CC

Jeg og Anders skal ligge hos mormor og bestefar hele helge, og derfor hadde jeg en jentekveld i går. Det var skikkelig koselig og Celia var med meg rett hjem etter skolen sånn at vi kunne ordne til de kom. Vi spiste pizza,så på hos martin (haha) og norske talenter, tok bilder ute og fiksa håret til hverandre. Jeg hadde en så utrolig bra kveld, noe som må gjøres oftere!
Ja, jeg ønsker meg langt hår, derfro satt vi på meg extension. haha

Dette er bare noen av bildene, vi tok mange fler, men årker ikke å legge de ut nå.

Pleier dere å ha jentekvelder?

I dag så dro Amra, Ingvild og jeg på cc, og det var også koselig! Her er det jeg kjøpte:

To søte blomster spenner


En rettetang, sånn at jeg kan lage krøller mye raskere enn med den krølltanga jeg har nå, samtidig som jeg også kan rette håret. ikke verdens beste men den funker!


og en hårklype.

Hva syns du?


Jeg ønsker meg langt hår! Dette er litt feil farge og jeg har bare festa de langt nedpå mitt ordentllige hår. haha!

Hadde jeg kledd langt hår?

Blogges♥

Osloturen

I går så var vi i Oslo, for å ha omvisning, fritid og teater ¨Spring awakening¨. Det var skikkelig gøy, og det var kjempe koselig å gå rundt i byen og på kjøpesentre med verdens beste jenter!♥ Vi spiste på sub way, fordi der er det så godt! Denne dagen ¨må gjentas om ikke lenge!
Celia ser ut som skrik! mohahahahPå vei hjem, var vi hypre skal jeg love dere!


Har du vært i Oslo med klassa før?

Blogges ♥

Jeg vet det!

Jeg vet det... jeg m skjerpe meg! Men jeg har ikke hatt tid, og det har jeg egentlig ikke nå heller, men bare se på det som en liten bloggpause!

Det blir ikke noe blogging i mårra, fordi da skal hele 9.klasse til Oslo for å ha omvisning, fritid og teater og da er vi ikke hjemme igjen før rundt 12!

Jeg kommer til å blogge på fredag, fordi da skal jeg ha jentekveld også skal jeg ligge hos mormor og bestefar i hele helga.


Savner sommeren!  Bildet har jeg tatt selv.

Tilgir dere meg for lite blogging?

Blogges ♥

Outfit - 06.04.10

Dagens outfit


Hva syns du?


Jeg har ikke gjort noe i dag, bortsett fra å kjøpe bunadsko, så vi blogges ♥

Trampoline og sykkel

Sorry for lite blogging nå, men det har vært så fint vær i dag og jeg ville nyet den siste dagen i ferien ute i sola. Jeg er ikke akkurat så veldig motivert til å stå opp grytidlig i mårra, å stresse for å rekke bussen til ca kvart på 8. Det har vært kjempefint vær i hele dag, og det er så digg at vi bare kan gå ute med joggesko og en genser. Jeg har tatt ut sykkelen i påsken så jeg sykla masse i dag og jeg har også hoppa på trampolina som jeg satt opp i går.

Har desverre ingen bilder i dag, så da legger jeg bare ut et bilde av to jenter som jeg ikke har sett i hele påsken og som jeg gleder meg masse til å møte igjen i mårra.

Celia og Amra ♥ beste jentene!

Hva har du brukt den siste dagen i påsken på?

Blogges ♥

Bloggfri

Har bloggfri i dag, så vi blogges i mårra ♥

Påskenøtter - løsninger

Heii♥
Da håper jeg dere har kost dere med påskenøttene, og her kommer løsningeneGreide du noen, i såfall hvor mange?

Blogges ♥

Vaveboard

Vaveboard er et skateboard bare med to hjul. Det er skikkelig vanskelig, og jeg greier det ikke for å si det sånn!

Men nå skal jeg gå opp til nabojenta fordi jeg og hun skal ligge i hytta dems i natt. Den er bare i hagen dems da, men alikevel! Det er to køyesenger, benk, skap, bord, krakker og kjøleskap, så mer kan man jo ikke vente i en hytte i hagen! Det er til og  med innlagt strøm, sånn at vi har varme og lys!

Har dere vaveboard?

Blogges ♥

Nitedals påskenøtter

I dag så fant jeg et hefte med noen påskenøtter. Tror det fulgte med i SE OG HØR. Jeg prøvde og jeg greide 2 av  10. Jadaa, men jeg prøvde ikke så mye før jeg så på fasiten heler da.

Jeg tenkte å legge ut de her, også kommer fasiten i kveld.
Prøv da vel!
1. Du har tre fyrstikker. Gjør disse om til fire'
.
2. Få seks like store trekanter ved å flytte på fire fyrstikker

3. Få fem like trekanter ved å  flytte fire fyrstikker

4. Lag et kors, flytt fire fyrstikker

5. Flytt tre fyrstikker og få en sekskant

6. Få frem et kjent bilmerke ved å flytte på fire fyrstikker

7. Flytt fire fyrstikker og få tre like trekanter

8. Få to kvadrater ved å fjerne to fyrstikker

9. Ta bort to fyrstikker og få to kvadrater

10. Få figuren opp-ned ved å flytte tre fyrstikker

Ja, jeg har prøvd!


Pleier du å løse pskenøtter eller andre gåter?

Blogges ♥

før - etter

Tenkte jeg bare skulle vise dere et bilde jeg akkurat redigerte på www.taaz.comPleier du å redigere bilder?

Blogges ♥

Hurdal

I dag så dro jeg og familien til Hurdal for å stå på slalom. Det var skikkelig fint vær hele veien, men ikke i Hurdalen! Det var det overskya, tåke, regn og sludd. Digg! Det lugga litt i bakken, men det ble bedre etterhvert. Når vi vr ferdige med å stå, så var buksa mi så blaut at det så ut som om jeg hadde lagt meg i en vassdam! Men, vi tåler vel det?Jeg var på besøk hos mormor og bestefar i kveld, og der er tanta til mamma også. Det er alltid så koselig å være der! Jeg vil nesten ikke hjem, og det er ikke tull altså! Jeg er kjempe glad i dere ♥

Har du vært i Hurdal før og pleier du å besøke besteforeldrene dine ofte?

Blogges ♥

Utekos

Det regna/snødde i dagtidlig, men så kom sola fram, så da tok vi fram bord og stoler, fyrte i peisen ute, og tente på engagsgrillen. Akkurat da vi skulle begynne å grille, så begynte det å småregne igjen, menmen, vi satt ute forde fordi det regna ikke mye. Det var skikkelig koselig!
Tusenbein i vedkassa, var ikke fullt så koselig!


Hva er vel ikke bedre enn å komme inn til et påskeegg? Man blir aldri for store for det gjør man vel?

Pleier dere å grille ute og har du påskeegg?

Nå skal jeg prøve å lage en invitasjon til konfirmasjonen min!

Blogges ♥
hits