mars 2011

Er det mulig?!

 Hei!

Er det mulig?! Nå som det endelig hadde begynt å smelte masse snø og blitt bart igjen, begynner det jammen meg å snø! Er så sinnsykt lei snø nå. Skal bli utrolig godt å få dratt til Tyrkia i sommer! ♥

I dag har jeg bare vært på skolen og hatt tre timer forbredelser til engelsk tentamen som er på mandag. jippi! Eller så har jeg hatt fordypning og gym. Celia hadde instruksjon i gymmen i dag og da lærte hun gruppa vår litt av en dans som vi har lært på hip hoppen. Hun var kjempeflink!♥

Må vel egnetlig gjøre litt norsk lekser nå så jeg slenger bare med noen bilder fra turen ned til hallen hvor vi skulle ha gym i dag!
Denne jenta er bare MIN! ♥ iluFlere enn meg som er lei snø, kulde og vinter?

- ANETTE
Overskrift er alltid fint

Hei!

I dag har jeg egentlig hatt en veldig bra dag. Halve klassa mi skulle ut på tur i dag. Vi gikk på skaran og i skogen, hvor vi akte og grilla. Det gikk sinnsykt fort med liggeakebrett på skran nå! Ja dette ble et skikkelig interresant innlegg men sitter å ser på gossip girl nå så tenker ikke helt oer hva jeg skriver.. 

Var ute å jogga en liten  tur i stad..

Hvordan har deres dag vært?

- ANETTE
Outfit 29.03.11

Hei!

Sorrysorrysorrysorrysorry! Lenge sia sist jeg oppdaterte dere her på bloggen, men har rett og slett ikke hatt lyst eller inspirasjon. Men i stedet for å sitte her å komme på 100 grunner til at jeg ikke har blogget på lenge så kan jeg jo heller vise dere dagens outfit. Jeg var på cc med Celia i går og da kjøpte jeg meg blandt annet en topp og en ring som jeg har på meg i dag!


Bukse: Bik Bok
Cardigan: Gina Tricot
Bluse:Gina Tricot
Ring: Gina Tricot Hva syns dere?

Aner forresten ikke hvorfor teksta på bloggen min plutselig har blitt grå?

- ANETTE


Outfit 14.03.11

Dagens outfit : 14.03.11
Bukse: Bik Bok
Genser: Vero Moda
Armbånd: KappahlHva syns dere?

- ANETTE

Verdens beste!

Hei!

Etter skolen i da dro jeg hjem for å hente noen hip hop klær før jeg gikk ned til verdens beste. Snakker jo selvfølgelig om Celia!♥ Vi har kjent hverandre siden barnehagen og det var vel de første åra på barneskolen vi fikk ordentlig kontakt. Hun har vært min bestevenn siden da og det kommer hun alltid til å være!Vi er som søstre ♥ ilu

Vi gikk ut og tok noen bilder i stad som jeg tenkte jeg kunne vise dere!
Hva syns dere om bildene?

- ANETTE

Nytt i garderoben

Hei!

Jeg lovte jo egentlig å legge ut bilde av det jeg kjøpte når jeg var på cc på fredag, men det glemte jeg så da legger jeg det ut nå. Var egentlig på leting etter en bluse, men fant ingen så da ble de pengene spart. hihi♥ Jeg kjøpte meg en bukse fra bikbok og et armbånd fra Kappahl (30kr! SALG)

Nå er jeg akkurat inne igjen etter å ha gått en ganske lang tur sammen med mamma♥ Har forresten tenkt til å ta noen nye bilder sanrt kanskje i mårra, sånn at jeg kan lage en header igjen. Begynner å bli litt lei av designet mitt og savner å ha en header, så skal se om jeg får ordnet det så fort som mulig!

Hva syns dere om det jeg kjøpte?

- ANETTE

Long time, no see

Sorry for alt for lite blogging i det siste, men har ikke hatt noe å blogge om! I dag har jeg vært på skolen og i to av timene hadde vi kunst og håndverk. Det er veldig gøy nå, fordi vi har selvvalgt oppgave og jeg lager en kjole. Ikke sikkert at resultatet blir bra, men da har jeg i hvertfall prøvd. Vi hadde også ski i gymmen i dag. Gikk på ski i to timer og jeg syns det var gøy jeg!

I mårra drar jeg på cc (kjøpesenteret) rett etter skolen for å se om jeg finner meg noe fint. Er på jakt etter noen nye topper/bluser og veldig gjerne en lys bukse, men vi får se da hva det blir til. Dorthe skal også dit så da går jeg vel sikkert med henne ♥

Bladde gjennom noe bilder i stad og da fant jeg igjen et bilde fra osloturen vi hadde med klasse for en god stund sia. Haha, fikk meg en god latter!

Forandra oss litt kansje?

Hvis jeg finner noe i mårra kan jeg sikkert vise dere det ♥ Kanskje dagens outfit også?

Har dere sydd kjole før?

- ANETTE

hits