februar 2012

Skøyter

Hei!

Har litt jeg må gjøre ferdig til skolen i mårra så dette blir kort. Har ikke gjort noe veldig interessant siden sist, men det eneste jeg har noen bilder fra er fra tirsdag. Da hadde vi skøyter i gymmen, noe som egentlig var ganske gøy! Godt med en liten forandring. 

Her har dere to helt fantastiske bilder av fire fantastiske mennesker

Du har det fint, Katharina? :)


Flinke!
Beste kvaliteten på bilder man kan få! 

Hva har dere gjort i det siste da?

- ANETTE
 

Friendship Bracelet

Hei!

For litt siden begynte Katharina i klassa å lage det som kalles friendship bracelet. Jeg syns det var så fint at jeg bestemte meg for å prøve dette jeg også. Lærte det fra denne siden, men jeg tenkte at jeg kunne forklare dere det selv også på norsk. Bildene jeg bruker er tatt fra siden jeg lærte det fra. 

1. Det du trenger er broderingstråder

2. klipp opp tråder som er ganske lange. Du trenger to sett og du kan ta så mange forskjellige du vil ha. Disse må du legge slik du ser det nedenfor, slik at det på en måte blir speilvendt. 

3. Du begynner med den ytterste tråden og legger den som et firetall over tråden ved siden av. Da lager du en knute og drar i den ytterste tråden for å stramme. Dette må du gjøre to ganger på samme tråden før du tar den neste. 

4. Gjør dette på alle trådene på venstre side helt til du kommer til midten. I dette tilfelle helt til den røde tråden er på høyre side av den blå i midten. 

5. Gjør akurat det samme fra den andre siden, men nå må du legge den ytterste tråden som et speilvendt firetall over den ved siden av. Husk to knuter på hver tråd før du går over til neste. 

6. Når du har gjort dette skal begge de trådene som var helt ytterst nå ha kommet seg inn til midten. Da tar du den ene som et firetall over den andre og strammer. TO GANGER. 

7. Når dette er gjort må du begynne på nytt igjen men nå med de to trådene som nå ligger yttert. Altså akkurat samme konsept som den første. 

RESULTAT

Det er jo ganske fint, sant?


Skjønte dere noe?

- ANETTE

Sånn kan det gå

Hei!

Lenge siden sist, jeg vet det! Har ikke hatt inspirasjon og rett og slett ikke giddet! Men gidder ikke å sitte her å brette ut om alle unskyldningene jeg kommer på akkurat nå, fordi det kommer ikke noen til gode uansett. 

I det siste har jeg som vanlig vært på skolen, vært med noen av jentene mine av og til og tilbrakt en del tiden med min kjære Martin. Har hatt det veldig bra! Nå disse to siste ukene før ferien har vi jo selvfølgelig prøver og innleveringer som jeg er nødt til å jobbe litt med, men overlever helt sikkert når jeg vet at etter dette er det en hel uke fri. Aaaah, skal bli herlig!

Men nå skal jeg lese litt til samfunnsfags prøva vi har snart så vi blogges heller senere. Skal prøve å bli flinkere, men er ikke alltid lysten er der. Rett og slett! 

Her er hvertfall dagens antrekk, som dessverre bare er tatt med webcamen.

Bukse/GinaTricot  Genser/BikBok  Skjerf/Cubus Vest/Avklipt dongrijakke fra BikBok


Har forresten laga med bruker på weheartit og jeg blir så inspirert!
http://weheartit.com/anettelinn

Hva syns dere?

-ANETTE

hits