februar 2011

Hyttelivet er herlig!

Hei!

Hyttelivet er virkelig helt herlig! I dag har været vært helt supert og vi har bare kost oss. Vi sto opp og spiste en god frokost før vi tok turen ut i skiløypa.Der møtte vi et superhyggelig eldre par som også var ute på tur. Kjempekoselige! Når vi kom hjem til hytta igjen satt vi oss ut i sola og spiste pølser. Temperaturen har jo vært helt super i dag og det håper eg den blir i morgen også fordi da er det slalom som står for tur! Æ glær mæ! Jeg prøvde meg også på snowboard i bakken rett ved hytta i dag. Trenger vel egentlig ikke å si mer...
Kongen på haugen!
Tungt å gå opp!

Har dere hatt en fin dag?

Nå skal jeg gå og eie pappa i idiot (kortspill) ♥

- ANETTE

Vinneren av Blogg vs Blogg

Hei!

For litt sia så startet jeg en blogg vs blogg her. Det sto mellom ddengh og pashionisfashion. Gratulerer Dorthe, du fikk flest stemmer! Da vil jeg komme til å linke til bloggen din i mine tre neste innlegg! ♥

I efta så drar jeg til hafjell. Skal være der i vinterferien, noe jeg tror kommer til å bli kjempebra! Søskenbarna mine, tanta mi og onkelen min kommer også litt uti uka! Jeg lover å blogge mens jeg er der! ♥

- ANETTE

Film redigering

video:anettedorthe

Hei, sorry for at teksta er under!
Jeg vet det er lenge sia sist, men har dessverre ikke hatt noe inspirasjon til å blogge. Men, i går satt jeg meg ned og tenkte jeg kunne prøve å redigere en liten film. Det er fordi i engelsk fordyninga nå så har vi jobbet i grupper og laget enten en reklame, en trailer osv.. Jeg og Celia redigerte traileren til gruppa vår her om dagen og syns at det gikk ganske bra til å ikke ha gjort akkurat det før. Jeg fikk så hekta på det så jeg satt meg som sagt ned i går for å redigere en annen film. Det ble en film om meg og Dorthe fordi det er hun jeg har mest bilder og videoer med. Ble ikke så veldig fornøyd denne gangen men kan jo vise dere den forde!
Hva syns dere?
- ANETTE

Svar på spørsmålsrunden

Hei!

Da var det visst på tide å svare på spørsmåsrunden!

Favorittplagg?
Har egentlig ikke noe spesielt favorittplagg, men elsker å bruke en lys strikkegenser som jeg har kjøpt på gona tricot. Skal forresten bruke den i mårra.

Er du forelska?
Nei, det er jeg ikke.

Liker du å ta bilder?
Ja, jeg elsker å ta bilder! Av venner, naturen osv.. Egentlig av det meste.

Hvorfor begynte du å blogge?
Det var vel egentlig fordi jeg ble inspirert av andre bloggere og plutselig en dag hadde jeg min egen. Da hadde jeg også noe å ta bilder til.

Hvilken klesstil liker du best?

Denne! Neida. Jeg liker vel egentlig det de fleste liker. Kan sikkert begynne å ta outfit bilder litt oftere så dere kan se hva jeg bruker.

Hvis du kunne hatt med deg tre ting på en øde øy, hva ville det blitt?
Det spørsmålet er egentlig veldig vanskelig å svare på! Men skal man tenke på hva man bør ha med for å overleve så hadde det vel blitt fyrstikker, fiskegarn og kniv, men skal man tenke på hva man vil ha med for å ha det gøy så hadde det nok blitt ei venninne, mobil eller et apill og bikini.

Hva er din favoritt mat?
Har ingen spesiell favoritt mat, men er veldig glad i taco, kylling og pizza. Liker egentlig veldig mye, så det er vanskelig å si.

Hvilke blogger leser du?
annais, andrea badendyck, tcmn, tuvaw, karolineberget, ddengh, malinluu, marenklethagen og fotballfrue. Går også innpå bloggentil alle dere som kommenterer på bloggen min.

Favoritt film?
Har ingen spesiell favoritt film, men elsker twilight filmene. Digger også Step up 3! Dear John er også veldig fin. Har sett så mange bra filmer så det er umulig å velge ut bare en!

Hvilken klasse går du i?
Jeg går i 10.klasse.

Hvorfor blogger du?
Fordi jeg syns det er gøy (av og til) og jeg liker å få tilbakemelding på det jeg skriver om.

Hva syns du om at Voe sluttet å blogge?
Jeg syns det egentlig var litt dumt, fordi jeg leste bloggen hennes hver dag og jeg syns at hun skrev om mye interessant. Jeg ble også veldig inspirert til å blogge når jeg så bloggen hennes.

Beste minnet?
Har så utrolig mange fine minner, så det er umulig å velge ut bare et. Men, feriene jeg har vært på har vært helt fantastiske! Savner spesielt Tyrkia fra i fjor sommer helt sykt mye! Det var en kjempefin tur. Men, det som er bra er at jeg skal tilbake til det samme stedet nå til sommeren også. Gleder meg utrolig mye!

Men vi må ikke glemme den fantastiske turen jeg hadde med trinnet til Polen i oktober! Det var en kjempefin tur som jeg aldri kommer til å glemme!

Når begynte du å blogge?
11.augustt 2009!

Hvem tar bildene dine? Av deg?
Det er for det meste selvutløseren. Men ellers så er det venner og familien.

Har dere fått svar på det dere lurte på?

- ANETTE

 

Leopard hot or not?

Leopard klær har blitt veldig populært i det siste! Hva syns dere om det? Personlig syns jeg det er veldig fint!Bildet ble litt lite...

Hva syns dere?

- ANETTE

Hafjell

Hei!

Nå er jeg på hytte i hafjell. Det er herlig! I dag har været vært knallfint og vi har gått på ski og kost oss. Håper mårra dagen blir like bra, fordi da skal vi stå på slalom. Gleder meg!

Hva har dere gjort i dag?

Svarene på spørsmålsrunden kommer senere i kveld, men ikke på video.

- ANETTE

 

Rommet mitt

Hei!

Jeg rekker ikke å blogge så mye nå, men har akkurat tatt noen bilder av rommet mitt som jeg tenkte jeg kunne vise dere. Jeg pussa det opp i Juli, og jeg ble veldig fornøyd med resultatet, i og med at rommet mitt ikke er så stort og derfor ikke har plass til så mye.

Hva syns dere?

Har tenkt til å svare på spørsmålsrunden i løpet av uka,hvis jeg rekker, men bare fortsett å spør så lenge! Sorry for at det har tatt så lang tid, men har rett og slett glemt helt av det. http://anettelinn.blogg.no/1294608438_sprsmlsrunde.html#comment

- ANETTE

blogg vs blogg

Sorry for null blogging på flere uker, men har hatt andre ting å prioritere. Nå har jeg i hvertfall trekt ut de to som får bli med i min blogg vs blogg, så da er det bare å stemme! Begge jentene er nydelige♥

http://pashionisfashion.blogg.no/

VS

http://ddengh.blogg.no/


Hvem stemmer du på?

- ANETTE

 

hits