januar 2012

English quotes

♥ The greatest thing you'll ever learn 

   Is just to love and be loved in return.

 

♥ True love doesn't have a happy ending, because true love never ends. 

 

♥ You can't fight it all, so fight for the right things!

 

♥ When nothing goes right, go left. But when there's nothing left.. turn around

 



Trøtt gjeng

Hei!

Slik tilbrakte jeg og mine kjære venner matfri på skolen i dag!


Katharina ♥


Amra ♥

mitt er redigert fordi Martine gjorde det! tihiii

 

Dagens antrekk 16.01.12

Hei!

I dag har jeg ikke hatt tid til å blogge, og har egentlig ikke det nå heller! Dette blir derfor bare et kort innlegg! I dag har jeg bare vært på skolen også dro jeg ned på kjøpesenteret en tur og møtte kjæresten en time etter det! Bedre gutt skal man lete langt etter! Når jeg kom hjem spiste jeg middag før jeg gikk ut og jogget en tur!

Nå rekekr jeg faktisk ikke mer så vi blogges senere! Begynner forresten dagen med gym i mårra.. Ikke bra for en trøtt skrott! Rakk forresten ikke å beskjære bildene! Sorry, dårlig blogger!
Bukse//Gina Tricot  T-skjorte//Bik Bok  Hals//Vero Moda




søta!

Hva syns dere?

- ANETTE

flinkepia

Hei!

I dag har jeg følt meg flink! Har både gått på ski og jogga. Må ha fått i meg noe rart altså, ellers hadde jeg vel aldri gjort det frivillig! Men uansett, nå har jeg tenkt til å skjærpe meg! Må virkelig begynne å trene litt, ellers går det dårlig. Få bedre kondis og en smashing kropp til sommeren hadde ikke vært dumt, eller hva? 



Nå må jeg lese ferdig en bok til i morgen.. Alle i klassa måtte lese en bok, som selvfølgelig skulle være engelsk! Jaja, kommer meg vel gjennom. 

Flere som skal begynne å trene litt eller som trener en del fra før?

- ANETTE

Dagens antrekk 14.01.12

Hei!

I dag har jeg ikke gjort mye! Var litt med Martin før jeg gikk ned til mormor og bestefar en tur. Endelig en helg uten at jeg er nødt til å sitte hele søndagen å gjøre lekser. Skal ikke bli annet enn herlig! Ok, Anette.. Det der var random!

Uansett tenkte bare å legge ut dagens outfit, i og med at jeg ikke har noen andre spennende bilder å dele. 

Alle klær bra Bik Bok og ring fra Gina Tricot.


Bare for å vise at jeg er litt kulere enn dere.. Bare tulla! 

Vil forresten takke for dere som har kommentert her på bloggen i det siste! Har blitt litt mer enn før og det er superkoselig! Tusen takk!

På onsdag skal jeg til regulerings tannlegen, og jeg gleder meg faktisk for aller første gang! Håper virkelig på å få tatt av reguleringa, enten da eller gangen etter. Han sa sist at vi skulle sette av litt tid så jeg kan jo håpe! Er jo lov det, sant? Den hersens reguleringa ødelegger alltid for meg nå jeg skal smile på bilder! aaaarg, det kan man jo se på bildene over..

Hva syns dere? 

-ANETTE

Mitt 2011

Hei! 

Da tenkte jeg å lage inlegget om hva jeg har gjort i løpet av hele 2011. Jeg kommer ikke til å gjøre som de fleste andre å skrive måneder og legge ut alt i riktig rekkefølge, men viser dere bare litt forskjellige bilder!


Det startet jo tidlig med at jeg og Celia ble med på øvelseskjøring på scooter, noe vi syns var veldig stas! Følte oss alltid like fine med det nydelig antrekket. Vurderer å kjøpe noe som er veldig likt det til jeg skal begynne å kjøre min egen scooter til våren! hahaa, enige i at det var fint sant?

Var også veldig mye i hafjell og sto på slalom, fordi vi leide hytte der noen helger + vinterferien. Var helt fantastisk! Her prøvde ejg meg bare på snowboard rett utenfor hytta.. Er ikke noe å skryte av kan men vel si!

Så var det jo 17. mai da. Alltid like stas å dra på seg det fineste antrekket som henger i skapet! Aaah, elsker bunad ♥

Var på jentekveld med Celia og Synne! Var superkoselig, og vi gikk på peppes og koste oss ♥

Så er det jo høydepunktet i 2011 da. TYRKIA! Tyrkiaturen var herlig. Rett og slett! Tok bare livet med ro ved bassengkanten eller på stranda, før vi ordna oss på kvelden og gikk rundt nede i byen og til slutt satt oss og spiste på gode restauranter! Er jeg så utrolig glad i syden, og tanken på å kunne dratt dit nå! Oooh, det frister!



I sommerferien dro jeg og mamma til Oslo for å se på laget til lillebroren min spille på Norway Cup. En veldig fin tur og vi måtte jo selvfølgelig gå innom domkirken for å se på blomsterhavet! Det var utrolig sterkt og det ga så mange inntrykk!



Hele 10.trinn fullførte en super vellykket revy! Savner det skikkelig. Samholdet på trinnet ble så utrolig bra den siste tiden, når vi drev med forbredningene til denne revyen og bare litt senere så skulle vi plutselig splittes og begynne hver for oss på vgs. 


Så var det jo vitnemålutdelingen da! Og da var det jo også tid for å ta farvel med klassene og lærerene og begynne å tenke på videregående. Så mange fra trinnet på vår skole og 10.trinn fra skolen ikke langt unna samlet oss og hadde det bra, etter at avslutninga på skolen var ferdig!

Vi fikk jo også besøk av Bjørn Johan Muri,  Madcon og selveste ATLE Pettersen like ved her jeg bor ♥

Var på jentekveld med Celia og Synne, og var superfornøyd med sisteplass i bowling! Flinkaaa

Lå mye ute og solte meg når det først var fint vær, i håp om å få litt brunfargeeee! Tror ikke jeg var den eneste?



Tok en del bilder med Celia, og prøvde å være litt med henne på slutten av sommeren siden det ikke ble så mye av det i ferien. Alltid like kos å være med deg Celia!



Feiret bursdagen til Amra med søte jenter! ♥

Tok en del bilder, og ble bare brunere og brunere, noe jeg syns var helt topp! Jeg ble jo litt brun? Enige i det?

Dro på Gjøvik Marken og møtte Atle Pettersen ♥ LYKKELYKKELYKKE!!!

Og nå i det siste har det bare vært jul, min bursdag, nyttårsaften og kooooooos ♥

Det var det jeg tenkte jeg skulle dele med dere, så håper jeg dere likte innlegget! Selv syns jeg det er veldig morsomt å se på sånne innlegg og plutselig kommer man på ting man har gjort som man egentlig har helt glemt!

Hva syns dere?

-ANETTE
 

long time, no see

Hei og hå!

Nå er det jo virkelig lenge siden jeg har blogga! Skolen har begynt igjen og jeg har egentlig ikke hatt noe som helst å blogge om! Men nå er det skjerpings her! Skal prøve å bli flinkere nå framover. 


Chillern på skoleeeeen!

Tenkte jeg kanskje kunne lage et innlegg om noen av høydepunktene fra året 2011, så får se om det kommer enten i kveld eller i morgen! 
I det siste har jeg vært en del med Martin, vært litt på kjøpesenteret og svidd av litt penger og her om dagen var jeg hos Dorthe noe som var veldig koselig i og med at det var superlenge siden sist! Men i stedet for å sitte her og ramse opp alt jeg har gjort så blogges vi heller senere, da jeg skal lage innlegget om 2011!



Er dere interesserte i et innlegg om 2011?

- ANETTE

Forresten stikk en tur innom teamschnell.blogg.no da! Kjempekul blogg!!! Lover dere!

hits