januar 2011

Skoleblogging

Hei! Nå er det matfri og jeg sitter her med Celia, Amra og Ingvild. Jeg og Celia gleder oss sykt til vi skal sammen på en hytte i Hafjell om to uker! I kveld skal vi på hip hop for første gang etter jul. Det blir sikkert bra! Blogges <3

Hytte i hafjell

Hei!

Nå er jeg og familien på en hytte i hafjell og koser oss. I dag har vi stått på slalom i bakken. Sykt kaldt på slutten, men det tåler vi. Orker ikke å sitte her å blogge hele tida når vi først er på en hytte så legger bare ut noen bilder!


Bakken når vi kom i gårkveld.

Jeg satt meg ned å tegna litt i går. For en stund sia fikk jeg med noen kopier av et bilde i en bok på skolen så jeg prøvde å tegne det. Ble egentlig ganske fornøyd!

Fra boka


Tegna av meg


Kakao fra bakken i dag♥

Hva syns dere om tegninga?

Blogges ♥

 

Jewelry

Hei!

I dag har jeg bare vært på skolen og ja.. gjort det man gjør på en skole. Hadde kunst og håndverk i de to første timene, norsk i tredje, engelsk fordypning i fjerde og gym i de to siste! En ganske bra dag egentlig. Spesielt siden vi driver med noe morsomt i engelsk fordypning også.. Ikke bare sitter der og skriver en kjedelig stil.  Haha, celia kjøpte seg iste i dag også hadde hun drukket opp hele (trodde hun), så hun snudde den på hue over Joakim. For å si det sånn, så var ikke den helt tom! Jaja, det som skjer det skjer!

Nå jeg har akkurat lekt meg litt med kameraet mitt! Tok noen få bilder av noen smykker! En klokke, et armbånd og ett par øredobber. Greide også å ta et bokeh bilde for første gang! Det ble sånn passe bra.


Bokeh ♥

Hva syns dere?

Har tenkt til å svare på spørsmålsrunden snart, men kunne gjerne ha fått inn litt flere SPØRSMÅL! http://anettelinn.blogg.no/1294608438_sprsmlsrunde.html

Blogges ♥

Blogg VS Blogg

Hei!

Tenkte jeg kunne ha en blogg VS blogg her. Det er bare å melde seg på så skal jeg trekke to som får kommer med!

Vil du være med på blogg VS blogg? 


Fortsett å spør spørsmål på spørsmålsrunden!
http://anettelinn.blogg.no/1294608438_sprsmlsrunde.html

Blogges ♥

Skoleblogging

Ja, nå sitter jeg her i matfri med min søte bloggleser... (Anna) Nå ringtre det inn! Blogges<3

A cup of tea

Hei!

Jaja.. da satt jeg her da, med en kopp te og gode tøfler. One Tree Hill er rett rundt hjørnet så jeg skal forte meg. I morgen skal jeg være med Dorthe en liten tur hjem, noe som sikkert blir koselig ♥ Leeenge sia sist!


Sorry for dårlig kvalitet!


Nå begynte One Tree Hill akkurat så vi blogges ♥

Liker dere te?

Minner om spørsmlsrunden
http://anettelinn.blogg.no/1294608438_sprsmlsrunde.html

Dagens antrekk

Hei!

Har egentlig ingen spesielle bilder fra dagen, fordi jeg har ikke gjort noe spesielt.. Har bare vært på skolen, og ja.. det skjer jo ikke så veldig mye interessant der! Nå sitter jeg bare å slapper av og har akkurat redigert to bilder til dere.. Bare fargen.

Dagens antrekk

Strikkegenser: Gina Tricot
Bukse: Tyrkia
Topp: Cubus

Jeg lurte også på om det er noen ønsker om  videoblogg? I så fall kom med forslag! 
Det er ingen vits i å spørre etter sangvideo fordi det skjer ikke uansett!

Blogges ♥

Kommer tilbake i morgen

Ble dessverre ingen blogging i dag, men kommer sterkere tilbake i morgen! I promise!♥


Bilde tatt av meg i Tyrkia sommeren 2010 ♥

Minner om spørsmålsrunden http://anettelinn.blogg.no/1294608438_sprsmlsrunde.html#comment

Blogges i morgen♥

Spørsmålsrunde

Jeg la ut et innlegg om akkurat det samme for noen dager sia, men det fikk jeg sletta så da lager jeg et nytt! Da starter jeg en spørsmålsrunde her på bloggen og blir det en del spørsmål så er det ganske sannsynlig at svarene blir på videoblogg♥

Da er det bare å spørre i vei!


Blogges ♥

Sol og varme

Hei!

Nå har jeg skikkelig lyst på sol og varme! Tenk så deilig å kunne dra til syden og bare ta livet i ro i varmen. aaah♥ Har vært i synden fire ganger og savner alle turene. Spesielt siste turen! Den var helt fantastisk. Hotellet var kjempefint og det var super godt og varmet der!

Noen få bilder fra forrige sydentur... TYRKIA♥


Stranda♥


Gamle ruiner


Parasailing


Aaahhhh, bruuuun!

Hit vil jeg nå!♥Savner dere sol og varme?
Hvor mange ganger har dere vært i synden, i så fall hvor?

Blogges ♥

Gleder meg!

Hei!

Nå gleder jeg meg skikkelig! I slutten av januar skal Celia være med meg og familien til hafjell en hel helg.. Det blir så digg! Slalom på dagen og bare kose oss♥ Og ikke bare det, men hun skal også ligge over hos meg i mårra. Det blir kos! Leeeenge sia sist.

I engelsk fordypning nå så gjør vi noe som  er MYE morsommere enn å sitte å skrive stil eller høre på læreren som snakker hele timen. Vi skal nemlig lage en reklamefilm eller lignende. Jeg, Ceelia og Joakim skal lage en trailer til en skrekkfilm. Det blir skikkelig gøy tror jeg!

Vi fikk gå en halvtime før i dag så da tok Tine noen bilder av meg og Celia

My girl! ♥

Du er nydelig!

ilu ♥


Har dere noe dere ser fram til?
Hva syns dere?

Blogges ♥

Fint det!

Dagen i dag har vært skikkelig fin! Det var kjempebra i hafjell og jeg har hatt  helt supert! Men, når vi var ferdige med å stå så ble vi henta med en buss i hafjell som skulle kjøre oss til lillehammer for å rekke neste buss. problemet var at det var sykt mange som skule på i hafjell så det tok veldig lang tid med ski og alt derfor ble vi litt stressa. Når vi kom fram til Lillehammer stasjon var ikke bussen vår der. Enten så hadde den dratt uten oss eller så hadde den ikke kommet i det hele tatt! FY SØREN! Det var ganske mange av oss som ikke rakk det så vi satt oss inne på stasjonen og ventet i en og en halv time.. morro! Men nå er vi i hvertfall hjemme igjen..

Har dessverre ingen bilder fra i dag heller fordi det var litt kaldt så orka ikke å ta opp kameraet i bakken og vi hadde det så gøy så vi glemte det helt.. Sorry!

I mårra er det skole igjen.. Er vel egentlig ikke så veldig gira på å dra dit men jaja.. 
Slenger bare med et bilde fra i fjord

Meg og mine trillinger♥

Hva har dere gjort i dag?

Stay turned! Nytt innlegg om 3 min!

Blogges ♥

Hovde i dag, hafjell i mårra

Hei ♥

I dag har jeg vært i hovde med Celia. Vi dro en liten tur dit for å se hvordan det gikk med beinet til Celia (hun har hatt litt vondt) når hun sto på slalom og det gikk overraskende bra så da setter vi kursen mot Hafjell i mårra! Jeg gleder meg skikkelig! Det skal bli så koselig ♥ Har egentlig ikke så mye å skrive om og dessverre så har jeg ingen bilder fra i dag så da blogges vi sikkert i mårra kveld. Da skal jeg huske å ta bilder til dere!

Håper det blir like fint som sist jeg og Celia var i hafjell!♥ Forrige vinter


aaah ♥

Står dere på slalom?
Har dere vært i hafjell?

Blogges ♥

Hjemmelaga twister

Jaujau.. Da har jeg akkurat vært hos Amra jentami ♥ Vi hadde det kjempekoselig! Spilte twister og spiste Ben&Jerry's..MEN! Det var ikke en hvilken som helst Twister. Det var nemlig hjemmelaga! Ikke verst! Vi fikk lyst til å spille det men Amra hadde ikke det spillet så da laga vi et da.. med ark og teip. Det funka fett! Vi tok vekk flere og flere ruter etterhvert så til slutt så sto vi igjen med 9 ruter. VANSKELIG!


Har dere spilt twister før?

Blogges ♥

Sparktur

Heisann hoppsann!

Da var det 2011 da gitt.. Jeg har akkurat vært ute med nabojenta og vi hadde null peiling på hva vi skulle finne på så vi tok fram sparken og sparka oss en tur. Det ble en veldig lang tur må jeg si! Bare en liten tur bort til skøytebana som er rett borti her og tilbake.. jaja... frisk luft fikk vi da uansett!

Speilbilde♥


Nå tenkte jeg at jeg skulle leie en film på tven og bare slappe av. Er egentlig ganske sliten etter gårsdagen!

Hva har dere gjort i dag?
Vet dere om noen bra filmer?

Blogges♥

Godt nytt år!

Godt nytt år alle sammen! ♥

Da var det plutselig 2011.. Jeg har hatt en veldig koselig kveld med kjente! Det er bare voksne og små barn vi ferier med med nyttårsaften er koselig uansett! ♥ Jeg hadde egentlig ikkenoe spesielt å ha på meg i år og har ikke funnet en kjole som frista heller så da ble det bare en bukse og cardigan fra bikbok og en litt mer pynta opp fra gina tricot som jeg la ut bilde av her om dagen..Litt av våre raketter ♥


Jeg håper alle dere får et fantastisk år i 2011 med mange fine minner! Så igjen.. GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN♥

Har dere hatt en fin kveld?

Blogges ♥

hits