Blogg

Skoleoppgave - reklame

Stop Kony!

Skøyter

Hei!

Har litt jeg må gjøre ferdig til skolen i mårra så dette blir kort. Har ikke gjort noe veldig interessant siden sist, men det eneste jeg har noen bilder fra er fra tirsdag. Da hadde vi skøyter i gymmen, noe som egentlig var ganske gøy! Godt med en liten forandring. 

Her har dere to helt fantastiske bilder av fire fantastiske mennesker

Du har det fint, Katharina? :)


Flinke!
Beste kvaliteten på bilder man kan få! 

Hva har dere gjort i det siste da?

- ANETTE
 

Friendship Bracelet

Hei!

For litt siden begynte Katharina i klassa å lage det som kalles friendship bracelet. Jeg syns det var så fint at jeg bestemte meg for å prøve dette jeg også. Lærte det fra denne siden, men jeg tenkte at jeg kunne forklare dere det selv også på norsk. Bildene jeg bruker er tatt fra siden jeg lærte det fra. 

1. Det du trenger er broderingstråder

2. klipp opp tråder som er ganske lange. Du trenger to sett og du kan ta så mange forskjellige du vil ha. Disse må du legge slik du ser det nedenfor, slik at det på en måte blir speilvendt. 

3. Du begynner med den ytterste tråden og legger den som et firetall over tråden ved siden av. Da lager du en knute og drar i den ytterste tråden for å stramme. Dette må du gjøre to ganger på samme tråden før du tar den neste. 

4. Gjør dette på alle trådene på venstre side helt til du kommer til midten. I dette tilfelle helt til den røde tråden er på høyre side av den blå i midten. 

5. Gjør akurat det samme fra den andre siden, men nå må du legge den ytterste tråden som et speilvendt firetall over den ved siden av. Husk to knuter på hver tråd før du går over til neste. 

6. Når du har gjort dette skal begge de trådene som var helt ytterst nå ha kommet seg inn til midten. Da tar du den ene som et firetall over den andre og strammer. TO GANGER. 

7. Når dette er gjort må du begynne på nytt igjen men nå med de to trådene som nå ligger yttert. Altså akkurat samme konsept som den første. 

RESULTAT

Det er jo ganske fint, sant?


Skjønte dere noe?

- ANETTE

Sånn kan det gå

Hei!

Lenge siden sist, jeg vet det! Har ikke hatt inspirasjon og rett og slett ikke giddet! Men gidder ikke å sitte her å brette ut om alle unskyldningene jeg kommer på akkurat nå, fordi det kommer ikke noen til gode uansett. 

I det siste har jeg som vanlig vært på skolen, vært med noen av jentene mine av og til og tilbrakt en del tiden med min kjære Martin. Har hatt det veldig bra! Nå disse to siste ukene før ferien har vi jo selvfølgelig prøver og innleveringer som jeg er nødt til å jobbe litt med, men overlever helt sikkert når jeg vet at etter dette er det en hel uke fri. Aaaah, skal bli herlig!

Men nå skal jeg lese litt til samfunnsfags prøva vi har snart så vi blogges heller senere. Skal prøve å bli flinkere, men er ikke alltid lysten er der. Rett og slett! 

Her er hvertfall dagens antrekk, som dessverre bare er tatt med webcamen.

Bukse/GinaTricot  Genser/BikBok  Skjerf/Cubus Vest/Avklipt dongrijakke fra BikBok


Har forresten laga med bruker på weheartit og jeg blir så inspirert!
http://weheartit.com/anettelinn

Hva syns dere?

-ANETTE

English quotes

♥ The greatest thing you'll ever learn 

   Is just to love and be loved in return.

 

♥ True love doesn't have a happy ending, because true love never ends. 

 

♥ You can't fight it all, so fight for the right things!

 

♥ When nothing goes right, go left. But when there's nothing left.. turn around

 Trøtt gjeng

Hei!

Slik tilbrakte jeg og mine kjære venner matfri på skolen i dag!


Katharina ♥


Amra ♥

mitt er redigert fordi Martine gjorde det! tihiii

 

Dagens antrekk 16.01.12

Hei!

I dag har jeg ikke hatt tid til å blogge, og har egentlig ikke det nå heller! Dette blir derfor bare et kort innlegg! I dag har jeg bare vært på skolen også dro jeg ned på kjøpesenteret en tur og møtte kjæresten en time etter det! Bedre gutt skal man lete langt etter! Når jeg kom hjem spiste jeg middag før jeg gikk ut og jogget en tur!

Nå rekekr jeg faktisk ikke mer så vi blogges senere! Begynner forresten dagen med gym i mårra.. Ikke bra for en trøtt skrott! Rakk forresten ikke å beskjære bildene! Sorry, dårlig blogger!
Bukse//Gina Tricot  T-skjorte//Bik Bok  Hals//Vero Moda
søta!

Hva syns dere?

- ANETTE

flinkepia

Hei!

I dag har jeg følt meg flink! Har både gått på ski og jogga. Må ha fått i meg noe rart altså, ellers hadde jeg vel aldri gjort det frivillig! Men uansett, nå har jeg tenkt til å skjærpe meg! Må virkelig begynne å trene litt, ellers går det dårlig. Få bedre kondis og en smashing kropp til sommeren hadde ikke vært dumt, eller hva? Nå må jeg lese ferdig en bok til i morgen.. Alle i klassa måtte lese en bok, som selvfølgelig skulle være engelsk! Jaja, kommer meg vel gjennom. 

Flere som skal begynne å trene litt eller som trener en del fra før?

- ANETTE

Dagens antrekk 14.01.12

Hei!

I dag har jeg ikke gjort mye! Var litt med Martin før jeg gikk ned til mormor og bestefar en tur. Endelig en helg uten at jeg er nødt til å sitte hele søndagen å gjøre lekser. Skal ikke bli annet enn herlig! Ok, Anette.. Det der var random!

Uansett tenkte bare å legge ut dagens outfit, i og med at jeg ikke har noen andre spennende bilder å dele. 

Alle klær bra Bik Bok og ring fra Gina Tricot.


Bare for å vise at jeg er litt kulere enn dere.. Bare tulla! 

Vil forresten takke for dere som har kommentert her på bloggen i det siste! Har blitt litt mer enn før og det er superkoselig! Tusen takk!

På onsdag skal jeg til regulerings tannlegen, og jeg gleder meg faktisk for aller første gang! Håper virkelig på å få tatt av reguleringa, enten da eller gangen etter. Han sa sist at vi skulle sette av litt tid så jeg kan jo håpe! Er jo lov det, sant? Den hersens reguleringa ødelegger alltid for meg nå jeg skal smile på bilder! aaaarg, det kan man jo se på bildene over..

Hva syns dere? 

-ANETTE

Mitt 2011

Hei! 

Da tenkte jeg å lage inlegget om hva jeg har gjort i løpet av hele 2011. Jeg kommer ikke til å gjøre som de fleste andre å skrive måneder og legge ut alt i riktig rekkefølge, men viser dere bare litt forskjellige bilder!


Det startet jo tidlig med at jeg og Celia ble med på øvelseskjøring på scooter, noe vi syns var veldig stas! Følte oss alltid like fine med det nydelig antrekket. Vurderer å kjøpe noe som er veldig likt det til jeg skal begynne å kjøre min egen scooter til våren! hahaa, enige i at det var fint sant?

Var også veldig mye i hafjell og sto på slalom, fordi vi leide hytte der noen helger + vinterferien. Var helt fantastisk! Her prøvde ejg meg bare på snowboard rett utenfor hytta.. Er ikke noe å skryte av kan men vel si!

Så var det jo 17. mai da. Alltid like stas å dra på seg det fineste antrekket som henger i skapet! Aaah, elsker bunad ♥

Var på jentekveld med Celia og Synne! Var superkoselig, og vi gikk på peppes og koste oss ♥

Så er det jo høydepunktet i 2011 da. TYRKIA! Tyrkiaturen var herlig. Rett og slett! Tok bare livet med ro ved bassengkanten eller på stranda, før vi ordna oss på kvelden og gikk rundt nede i byen og til slutt satt oss og spiste på gode restauranter! Er jeg så utrolig glad i syden, og tanken på å kunne dratt dit nå! Oooh, det frister!I sommerferien dro jeg og mamma til Oslo for å se på laget til lillebroren min spille på Norway Cup. En veldig fin tur og vi måtte jo selvfølgelig gå innom domkirken for å se på blomsterhavet! Det var utrolig sterkt og det ga så mange inntrykk!Hele 10.trinn fullførte en super vellykket revy! Savner det skikkelig. Samholdet på trinnet ble så utrolig bra den siste tiden, når vi drev med forbredningene til denne revyen og bare litt senere så skulle vi plutselig splittes og begynne hver for oss på vgs. 


Så var det jo vitnemålutdelingen da! Og da var det jo også tid for å ta farvel med klassene og lærerene og begynne å tenke på videregående. Så mange fra trinnet på vår skole og 10.trinn fra skolen ikke langt unna samlet oss og hadde det bra, etter at avslutninga på skolen var ferdig!

Vi fikk jo også besøk av Bjørn Johan Muri,  Madcon og selveste ATLE Pettersen like ved her jeg bor ♥

Var på jentekveld med Celia og Synne, og var superfornøyd med sisteplass i bowling! Flinkaaa

Lå mye ute og solte meg når det først var fint vær, i håp om å få litt brunfargeeee! Tror ikke jeg var den eneste?Tok en del bilder med Celia, og prøvde å være litt med henne på slutten av sommeren siden det ikke ble så mye av det i ferien. Alltid like kos å være med deg Celia!Feiret bursdagen til Amra med søte jenter! ♥

Tok en del bilder, og ble bare brunere og brunere, noe jeg syns var helt topp! Jeg ble jo litt brun? Enige i det?

Dro på Gjøvik Marken og møtte Atle Pettersen ♥ LYKKELYKKELYKKE!!!

Og nå i det siste har det bare vært jul, min bursdag, nyttårsaften og kooooooos ♥

Det var det jeg tenkte jeg skulle dele med dere, så håper jeg dere likte innlegget! Selv syns jeg det er veldig morsomt å se på sånne innlegg og plutselig kommer man på ting man har gjort som man egentlig har helt glemt!

Hva syns dere?

-ANETTE
 

long time, no see

Hei og hå!

Nå er det jo virkelig lenge siden jeg har blogga! Skolen har begynt igjen og jeg har egentlig ikke hatt noe som helst å blogge om! Men nå er det skjerpings her! Skal prøve å bli flinkere nå framover. 


Chillern på skoleeeeen!

Tenkte jeg kanskje kunne lage et innlegg om noen av høydepunktene fra året 2011, så får se om det kommer enten i kveld eller i morgen! 
I det siste har jeg vært en del med Martin, vært litt på kjøpesenteret og svidd av litt penger og her om dagen var jeg hos Dorthe noe som var veldig koselig i og med at det var superlenge siden sist! Men i stedet for å sitte her og ramse opp alt jeg har gjort så blogges vi heller senere, da jeg skal lage innlegget om 2011!Er dere interesserte i et innlegg om 2011?

- ANETTE

Forresten stikk en tur innom teamschnell.blogg.no da! Kjempekul blogg!!! Lover dere!

Julegaver

Hei!

Da var den julaften over, men selve jule er jo ikke over enda. Jeg er utrolig fornøyd med det jeg fikk i går, og det ble som forventet mest oenger denne gangen og det er jeg overlykkelig for! Det var jo det som sto høyest på ønskelista. 

Nå er det snart mat så vi blogges senere. Kos dere masse videre, og nyt jula så lenge det varer!


Kamerastativ ♥Pledd//Topper//Penger//Gavekort//Sminkefjerner//Skin refinning scrub//Hand&Body cream//Spotify Premium en måned

Er dere fornøyde?

-ANETTE

God jul!

Hei!
Tenkte jeg bare skulle ønske alle en riktig god jul! Kos dere masse med kjente og kjære, det skal hvertfall jeg. Er utrolig fornøyd med det jeg fikk til jul! Jeg har verdens beste familie, venner og kjæreste:-) god jul alle sammen! Blogges i morgen.

Juleferie

Hei!

Juleferie, endeliiiiiig. I går var vi bare på skolen til halv 11, og ewt eneste vi gjorde var å spise julefrokost og løste noen quizer med klassa. Er så godt med ferie nå, og det er jo lille julaften allerede i mårra!
Se så søte venner jeg har!


Syns dere det er godt med ferie nå?

- ANETTE

Jeg er i himmelen!

Hei!

Nå er jeg utrolig glad og fornøyd! I dag fikk jeg meg nemlig iPhone 4 noe jeg har hatt lyst på veldig lenge. Er så utrolig fornøyd! 

Ellers i dag har jeg vært på skolen til halv 2 også dro jeg ned på senteret og handla inn de siste julegavene. Nå er jeg faktisk ferdig så nå kan jula bare komme. Gleder meg!

I mårra skal jeg bare en liten tur på skolen og spise julefrokost med klassa og kose oss, før jeg  drar en tur opp til Martin, før jeg igjen drar videre til min kjære mormor og bestefar♥ Klager ikke! Skal bli så godt med ferie nå!Flere som gleder seg til jul?

-ANETTE

16 år i dag!

Hei! 

Nå er det endelig min tur til å bli hele 16 år. Har venta en stund på det kan man si! I dag skal jeg feire med å spise ute med den beste gutten før jeg drar hjem og spiser kake med familien! ♥

Sweet sixteen!
Siste søndag i advent

Hei og hå!

I dag er det siste søndag i advent allerede. Har gått utrolig fort! I dag har jeg bare vært hjemme og pynta litt til jul også har jeg øvd litt til geografi prøva vi har i mårra. Når den er ferdig er det ikke så mye mer skole igjen så er det ferieeeee! Skal bli utrolig godt nå merker jeg.

Har bursdag i mårra også! Juhuuuu, endelig blir jeg også 16 år!

Hva har dere gjort i dag?

- ANETTE

Bakemester harepus

Hei!

Lekte litt bakemester harepus i dag også jeg! Pepperkakebaking med Amra og Martine etter skolen, noe som var koselig. Nå er jeg bare trøtt og sliten så orker dessverre ikke å skrive noe spesielt! 

Skal forresten lage ny header snart!


Martyy♥


Flinke eller?!
Har ingen bilder av Amraa :( 

Hva har dere gjort i dag?

-ANETTE

God natt!

Hei!

Sorry for null blogging i dag, men har egentlig ikke hatt så mye tid til akkurat det. Blogges heller i morgen. Lover! Da blir det pepperkakebaking med Amra og Martine etter skolen! Det blir koselig ♥ 

God natt!

Pepperkakebaking

Hei!

I dag har jeg gjort lekser! Har en del til tirsdag så da måtte jeg nesten begynne i dag. Når det var ferdig ble jeg med mamma og Anders å bakte pepperkaker. Må si at jeg får litt julestemning av pepperkakebaking, julemusikk i tilegg til at snøen kommer for fullt! Endelig♥ 

Pepperkakehuset ble helt fantastisk! Hjemmelaget og greier! hahaahaaa..
Begynner dere å få litt julestemning?

Designet jeg har nå er forresten bare midlertidig. Skal få tatt noen bilder snart, men tenkte dette var bedre enn det forrige som ble tatt i sommer!

- ANETTE
 

Byen!

Hei!

Nå ble det litt sent. Beklager det, men kom hjem rundt halv 8 også har jeg spist og slappa av etter det så glemte helt av det! Men uansett, i dag gikk jeg og Celia ned på senteret etter skolen i håp om å få hamstra inn nioen julegaver! Det er så stress. Var uansett veldig koselig siden det er år og dag siden sist vi fant på noe sammen, pga vgs. 

Jeg har hatt lyst til å ha tatt et ekstra hull i det ene øret en stund nå, og i dag tok jeg det endelig! Celia ville ogå det, så det ble da til at det ble min julegave til henne! Hun ble superfornøyd, og det ble jeg å! Snøen har kommet i tillegg. Alt er topp!♥

Noen av bildene er tatt med mobilen til Celia, så får de ikke større nå.

Sunnhetene sine det vel!

Julestemning!Hva syns dere om det nye hullet og har dere begynt med julegaver enda?

-ANETTE
 

09.12.2011

Lenge siden jeg blogget sist nå, men jeg blogger når jeg kommer hjem fra byen i kveld. Skal dit med Celia etter skolen!
Ting som irriterer meg!

Hei!

Da tenkte jeg at jeg skulle gjøre som mange andre og skrive et lite innlegg om ting som irriterer meg!
 

- når folk skriver absolutt alt de gjør på facebook.. ingen bryr seg!

- når folk slafser med tyggis! Generell smatting også, men spesielt med tyggis! Det er ikke  vanskelig å lukke kjæften..

- reklame! kom på det fordi det var reklame på tv'n nå..

- når jeg får tilsendt masse kjedemeldinger, hvor man MÅ sende den videre til så og så mange hvis ikke så kommer jeg til å dø eller noe.. Har ikke sendt videre alle jeg har fått jeg, og jeg lever enda!

- folk som tror de er så ufattelig mye bedre enn alle andre!

- at jeg kom på mange ting som irriterer meg når jeg la meg i går kveld, men nå har jeg glemt alt..

- når man gjør alt feil på tetris og ender opp med å tape.. Tetris er noe man blir avhengig av! ikke bra!

- at alle prøver blir pressa inn i samme uka.. serriøst?! Går det ikke ann å spre de bittelitt?

- at de som sitter rundt meg i klasserommet kaller meg RAGE-ANETTE.. jeg rager ikke! :(det var det jeg kom på her og nå, så får vi se om det kommer flere slike type innlegg etterhvert!

Noe dere også irriterer dere over?

- ANETTE

halla bloggen!!!!


Jeg har verdens kuleste venner 

Ønskeliste 2011

Hei!

Tenkte jeg bare skulle vise dere noen av ønskene mine til jul og bursdagen min i år. Har bursdag 5 dager før jul jeg vet du!


Ønsker meg penger så jeg kan kjøpe meg klær selv! hihi

Hva ønsker du deg til jul?

 - ANETTE

Dagens antrekk 02.12.11

Hei!

I dag har jeg vært på skolen. Begynte ikke før halv 12 så det var utrolig godt, og dagen gikk jo derfor veldig fort! Kom hjem for akkurat en time siden, og med en gang jeg kom hjem stakk jeg ut for å ta outfit bilder til dere! Snill altså.

Disse ble da tatt litt over halv 4, og allerede da var det mørkt ute! kjedelig...


Bukse//BikBok  Genser//BIkBok  Skjerf//Cubus  Vest//H&M  Klokke//Glitter

Tumbs up or tumbs down?

- ANETTE

Ny kjole fra Nelly

Hei!

Da skal jeg bare vide dere kjolen jeg fikk i dag, som jeg lovte i det forrige innlegget!
//nelly

Hva syns dere?

- ANETTE

1. Desember

Hei!

I dag er det første desember allerede! Her er det fortsatt null snø, og det er jo det eneste som mangler for å få litt julestemning. Gleder meg uansett masse til jul, fordi det er så utrolig koselig!

I dag hadde jeg fri fra skolen, så da dro jeg til skolen som blandt annet Synnemi og Martin går på. Var der fra 11 til 13, og det var egentlig veldig bra! Fikk sett igjen mange jeg ikke har sett på lenge, så det var koselig.  Når Martin var ferdig klokka 1 så dro vi hit en tur, før han dro videre på trening. 

Fredag forrige uke bestilte jeg en kjole fra nelly og i dag kom den endelig! :) Viser dere den i et innlegg om ikke så lenge! 


julekalender ♥Gleder du deg til jul?

- ANETTE

Cheerleading

Hei!

Jeg har alltid syntes at cheerleading har vært så tøft, og i det siste så har jeg hatt så lyst til å prøve det ut. Har ikke akkurat blitt noe av, vet egentlig ikke om det er noe i nærheten her heller. Men uansett, det ser så utrolig gøy ut! Da jeg så videoene Erica Kvam (l0ve.blogg.no) la ut på bloggen sin i går ble jeg ikke akkurat mindre fan av det! åååh, hadde vært så gøy! Men, tror vel egentlig ikke at jeg hadde passa til det. stiv som en stokk.. haha!

Syns dere cheerleading ser gøy ut?

- ANETTE

Julestemning sa du..

...vel, den har i hvertfall ikke kommet til meg! Her er det grønt og bart så langt man kan se. Det eneste som kommer dalende ned her er regn.. Julestemninga har overhodet ikke kommet hit! Men den kommer vel! Vil ha snø snart, det er myyye koseligere!

Hjelper litt at man har begynt å pynte litt allerede da. Jul er så koselig! Elsker juletiden ♥


Er forresten bare 21 dager til bursdagen min. Gleder meg!

Har dere fått julestemning enda?

- ANETTE

Nytt i klesskapet

Jeg skreiv jo i forrige innlegg at jeg skulle vise dere det jeg kjøpte i dag. Det skal jeg som sagt bruke neste helg, i 65 årslag! 


Bukse//Gina Tricot   Topp//Only   Sko//Økonomisko

Når jeg var på senteret i dag møtte jeg min kjære Synne, noe som var utrolig koselig! Gikk rundt med henne hele tiden, fordi det er ikke så ofte vi ser hverandre lenger pga at vi har begynt på forskjellig skole. Men er uansett veeeldig glad i henne ♥

Like or dislike?

- ANETTE

Dagens antrekk 19.11.11

Hei!

I dag har jeg vært en tur på senteret for å se etter noe å ha på meg neste helg. Da skal jeg nemlig på 65 årslag. Jeg har ikke funnet noe kjole, så endte opp med svart bukse, en topp og høyhelte sko. Viser dere senere i kveld. 

Nå sitter jeg bare å slapper av, og ser på ønskedrømmen. Lørdagskvelden sin det! tihi :)

Men uansett, her er det jeg hadde på meg i dag

Bukse//Bik Bok   Genser//Gina Tricot   Vest//H&M   
 Hva syns dere?

- ANETTE

Øving

Hei!

I dag blir det ikknoe blogging fordi nå må jeg øve litt til gymprøve så får jeg besøk av kjæresten i efta! Tror egentlig ikke det blir så mye blogging de neste dagene heller, fordi har gym, naturfag og tyskprøve i løpet av tirsdag og onsdag! 

- ANETTE

You and Me

You and me ♥ always!
- I love u!Outfit 08.11.11

Hei!

I dag så har jeg jo selvfølgelig vært på skolen, men det gikk veldig fort fordi i har alltid fri de to siste timene på tirsdager. Når jeg kom hjem dro jeg på butikken en tur før jeg fikk et lite besøk av kjæresten! Varte ikke lenge fordi han skulle på trening, men bedre enn ikkenoe. Dro også en tur ned til mormor og bestefar, men nå sitter jeg bare og slapper av og ser på tv. 

Tenkte jeg bare skulle vise dere dagens outfit nå

Bukse//Bik Bok   Genser//Bik Bok   Skjerf//Vero Moda   

Hva syns dere? 

- ANETTE
 

 

Jeg vil ha!

Hei!

Jeg har sett litt rundt omkring i butikker for å se etter en julekjole, men har egentlig ikke funnet noen som falt helt i smak. Men, her om dagen fant jeg en på nelly som jeg har skikkelig lyst på! Helt enkel, men veldig fin!

Hva syns dere?


Himmelen i stad!

- ANETTE

99 SPØRSMÅL

Da gjør jeg som mange og svarer på 99 spørsmål! Kjeder meg ikke i det hele tatt! eheee... 


SISTE
1.
 Siste du drakk: Pepsi MAX

2. Siste telefonsamtale: Mamma

3. Siste mottatte sms: Celia

4. Siste sangen du hørte på: Husker ikke                                                          

5. Sist du gråt: tror det er en stund siden nå?
 

JA ELLER NEI:
6. ville du hatt en med samme kjønn som kjæreste: Nei

7. har du noen gang vært utro: Nei.

8. har du tatt noe fra dine foreldre uten at de vet det: Ikke som jeg kommer på?

9. har du spist noe som er giftig: Nei, håper da ikke det.
 

ENTEN ELLER:
10. Dansing eller synging: Dansing

11. Cola eller Pepsi Max: Pepsi max

12. Jordbær eller bringebær: Jordbær

13. Facebook eller nettby: Facebook

14. Svart eller hvit: Svart kanskje?

 

DETTE ÅRET:
15. Har du fått nye venner i år: Ja.

16. Sluttet å være forelsket: Nei

17. Ledd til du har begynt å gråte: Ja

AKKURATT NÅ:

18. Møtt noen som har forandret deg: Nope

19. Funnet ut hvem dine virkelige venner er: Ja!

20. Funnet ut at noen har snakket om deg bak din rygg: Ja

21. Kysset noen fra din top friends liste: Martin ♥

SANNHET:

23. Hvor mange barn vil du ha: To 

24. Har du kjæledyr: Nei, men hadde katt

25. Vil du forandre navnet ditt: Nei 

26. Hvordan feiret du din siste bursdag: Jentekveld hos meg!

27. Når våknet du i dag: halv 11 tror jeg

28. Hva gjorde du midnatt i går: Så på fast and furious 5 med Dorthe ♥

29. Nevn noe du IKKE kan vente på: Neste gangjeg skal til syden!

30. Sist gang du så pappan din: Fredag

31. Hva ville du forandra i livet ditt: Vet ikke jeg

32. Hva hører du på akkurat nå: Robinson (eller ser på da) haha!

33. Har du noensinne pratet med en person som heter Victoria: Ja

34. Hva går deg på nervene akkurat nå: At vi har gymprøve på tirsdag

36. Hva er ditt virkelige navn: Anette

37. Sivilstatus: I et forhold

38. Stjernetegn: Skytten

39. Gutt eller jente:  Jente

40. Alder: 15 (Blir 16 om en og en halv måned!!!!!!!)

41. Ungdomskole: Det kan du lure på

42. Videregående: Du kan egentlig bare lure på det å 

43. Hår farge: Blondt

43. Langt eller kort hår: Langt

45. Høyde: 167?

46. Er du betatt av noen: Mhm

48. Piercinger: Vil ha i navelen!

49. Tattovering: Nei

50. Høyre- eller venstrehendt: Høyre 

 

VILLE DU:

51. Kysset kjæresten til din bestevenninne: Nei, ALDRI!

52. Sovet alene med åpenhimmel: Tror ikke det nei!

53. Dumpet en venn framfor kjæresten: Spørs helt på settingen!

54. Ha sprunget naken på en fotballbane bare for å komme på tven: Nei, haha!

55. Brukt en hel dag på shopping: Alle jenter vil vel det?!

56. Kysset en av samme kjønn: Er ikke noe jeg drømmer om akkurat.

57. Tatt på puppene/brystet til en av samme kjønn: Å herre.. haha, nei!

58. Blottet deg for en du er glad i på web: NEI!

59. Ha oppkaldt barnet ditt etter deg: jaja, selvfølgelig! Anette jr! nei...

60. Springet 1mil bare for å se noen du er glad i: Ja

 

AKKURAT NÅ:

61. Spiser: Ingenting.

62. Drikker: Ingenting

63. Nå skal jeg: Spille tetris

64. Venter på: å legge meg og sove!

65. Hører på: En reklame på tv'n! Det er kult as!FRAMTIDEN DIN:

66. Lyst på barn: Ja

67. Lyst til å gifte deg: Ja!


HVA ER BEST MED DET MOTSATTE KJØNN?

69. Lepper eller øyne: Lepper.. eller øyer? begge deler!

70. Kyss eller klem: Kyss, men bare fra kjæresten!

71. Høyere eller lavere: Høyere

72. Eldre eller yngre: Spiller det noen rolle? Men egentlig helst like gammel

73. Romantisk eller spontan: En blanding

74. Fin mage eller fine armer: Mage

75. Tattovering eller piercing: Ingen av delene. 

76. Voldsom eller forsiktig: Litt av begge? Mest forsiktig men ikke helt pingle..

77. Forhold eller bare lek: Forhold

78. Bråkmaker eller tilbakeholden: Midt imellom!

 

HAR DU NOENSINNE:

79. Kysset en fremmed: nei

80. Drukket sterk alkohol: nei

81. Mista brillene/linsene: Bruker verken briller eller linser

82. Sex på første date: Nei

83. Knust noens hjerte: Ikke knust hjerte til noen tror jeg, men såra noen.. ja

84. Fått ditt eget hjerte knust: Nei

85. Blitt arrestert: Nei

86. Takket nei til en invitasjon til date: Eh, don't think so?

87. Grått når noen har dødd: Ja

88. Likt en venn som er gutt: Ja

TROR DU PÅ: 

89. Deg selv: Ja

90. Mirakler: Litt kanskje?

91. Engler: nei

92. Himmelen: Tja

93. Nissen: Hvem tror vel ikke på nissen!?

94. Kyssing på første date: Ja

95. Kjærlighet ved førtse blikk: Ja

 

SVAR HELT ÆRLIG:

96. Er det en person du har lyst til å være sammen med akkurat nå:  Ja

97. Hatt mer enn en kjæreste av gangen: Nei

98. Tror du det er mulig og være trofast for alltid: Ja

99. Hva er den ene tingen du ikke kan leve uten: Familie og venner!

DONE! 
Flere som ville svart noe av det samme?

- ANETTE

Bilder fra jentekvelden

Hei!

Ja, da var det nesten en uke siden sist jeg blogget igjen da! Jeg må virkelig skjerpe meg..

Men hvertfall! Som jeg nevnte i forrige innlegg så skulle jeg ut med Celia og Synne. Det var superkoselig, ikke minst fordi alle tre endelig var ute på noe sammen igjen. Vi dro inn til byen og gikk litt rundt på kjøpesenteret før vi gikk opp på peppes og spiste pizza og koset oss ♥ Vi dro faktisk ned til mc donalds og spiste is også.. ble i hvertfall mette! haha!

Hva syns dere om bildene?

-ANETTE

Ut med jentene

Hei!

Lenge sia jeg har blogga nå og det beklager jeg, men sånn har det bare blitt!

Nå hvert øyeblikk kommer Celia hit. Hun skal ligge her i natt, men først skal vi ta buss til byen og møte Synne Amalie som vi gikk på ungdomsskole med. Vi skal på resturant og spise litt utpå kvelden så det blir nok super koselig! Taar med kameraet så kanskje det blir noen bilder på dere i kveld!Har dere planer for kvelden?

- ANETTE

Bildevegg

Hei!

I dag har jeg ikke gjort stort. Har gjort litt småting hjemme her og blandt annet printa ut og hengt opp noen bilder på rommet. Om ikke så altfor lenge kommer Celia og hun skal overnatte her ♥ Det gleder jeg meg til! 

Bildene er bare på vanlig papir så det er dårlig kvalitet, men bedre enn ikkenoe! hihi

Den gule postit lappen er med autografen til atle pettersen og pianisten! :)

Hva syns dere?
Har dere planer for kvelden?

- ANETTE
 

Høstbilder med Dorthe

Hei!

Nå er jeg hos Dorthe, noe som er veldig koselig! Vi sitter å hører på musikk og ser på bildene vi tok tidligere i dag. Kjempekoselig å være med henne igjen!♥

Her er noen av bildene vi tok i dag:
loveyou!

Hva syns dere?

- ANETTE

Da var vinterjakka i boks

Hei!

På tirsdag bestilte jeg meg vinterjakke fra nelly.com og den kom allerede i dag. Heldigvis passet den denne gangen, så da var vinterjakka i boks! herlig ♥

Hva syns dere? 

I dag har jeg hatt besøk av Celia ♥ Det har vært superkoselig! Det er det alltid å være med henne, og jeg er så ufattelig glad for at hun er min beste venn! Loveu!

Slenger bare med et bilde fra i går, ettersom at jeg glemte å blogge da!

- ANETTE
 

autumn

Hei!

Nå har jeg akkurat vært ute og tatt noe høstbilder, og jeg brukte en lapp hvor det sto "Live, Laught, Love" på.

De er litt redigerte. 
Det gikk ikke å få de større dessverre!

Hva syns dere?

- ANETTEOverskrift er fint!

Hei!

JA, jeg vet det er lenge sia jeg har blogga, men that's life. eheeee...

Hvertfall! Nå sitter jeg på skolen med Mari og skal vel egentlig øve til naturfag prøve. Vi har fritime helt fram til 12.12! Digg ♥

I helga var jeg på marken (stort tivoli som er her en gang hvert år) med venner og det var super kosleig! På fredag var Atle Pettersen der og jeg var så heldig at jeg fikk autografen til både han og pianisten og bilde med Atle. hihi 


Atle♥

Hva har dere gjort i det siste?

- ANETTE

Fridag

Hei!

Tenkte bare å si ifra at jeg tar bloggfri i dag! Er så sliten og trøtt, pluss at jeg har ingentling å dele med dere i dag!- ANETTE

Anbefaling - Hårprodukt

Hei!

Nå tenkte jeg faktisk at jeg skulle gi dere en anbefaling! Det har jeg aldri gjort før så det blir gøy. Det er et hårprodukt som jeg har blitt helt avhengig av. Det heter moroccanoil og gjør at håret ditt blir mye mykere og mer glansfullt. Jeg fikk med en prøve fra frisøren min når jeg stripa håret og i dag måtte jeg gå tilbake dit og kjøpe den orginale flaska! Den funker hvertfall superbra på mitt hår!

Når jeg bruker det føles det som om du har fått et helt nytt hår. Det gjorde det spesielt aller første gangen jeg prøvde det, som var hos frisøren. Jeg gikk ut av frisørsalongen og kjente på håret mitt heeele tida. Jeg er hvertfall kjempefornøyd med det og anbefaler alle dere å prøve det også!Noen som vil prøve ut dette produktet?

- ANETTE

Ute i skog og mark

Hei!

Nå er jeg egentlig veldig sliten og lei! Vi skulle ha fagdag i naturfag og geografi i dag, noe som resulterte at vi skulle tilbringe hele dagen ute i skog og mark for å finne noen poster. Utrolig kjedelig! I tillegg til at vi gjorde nesten akkurat det samme sist tirsdag, men da var det fagdag i gym.. 

Jeg har skikkelig gnagsår på begge beina (noe jeg faktisk fikk etter 200m), så  jeg kan ikke si jeg gleder meg til å ha på meg converse hele skoledagen i morgen! Men, nå skal jeg gjøre litt lekser, så skal jeg slappe av resten av dagen!


Finn en feil!

Har dere hatt noen utedager på skolen enda?

!! Det kommer forresten en anbefaling av et hårprodukt i kveld så det er bare å følge med!

- ANETTE

Bilderedigering

Hei! 

Nå har jeg sitti her og prøvd å redigere noen bilder i photoshop. Er egentlig ganske fornøyd med det jeg har greid, siden jeg ikke kan noe som helst om photoshop! Men å se på noen videoer på forskjellige nettsider hjalp meg veldig!


Min favoritt!

Hva syns dere?

- ANETTE

Dagens antrekk 19.09.11

Hei!

I dag har jeg som vanlig vært på skolen og vi hadde samfunnsfag prøve. Morsomt... Men ja, eller skolen gikk jeg ned til kjøpesenteret for å se om jeg fant meg en vinterjakke, men ingen falt helt i smak så da får jeg bare fortsette å lete. 

Nå sitte jeg som et slakt i godstolen og slapper av. Skolen tar på altså! I mårra skal vi ha fagdag i naturfag og geografi så da skal vi tilbringe hele skoledagen ute i skogen. Får håpe det blir bedre enn det jeg forventer for å si det sånn. 

Her er hvertfall dagens antrekk


Bukse: Tyrkia // Genser: BIk Bk // Skjerf: Cubus // Sko: Converse


Nå er daffeklærne på, så da blogges vi senere!

Hva har dere gjort i dag?

- ANETTE

Slakke søndag

Hei!

I dag har jeg egentlig hatt en skikkelig daff dag. Har brukt veldig mye av dagen til å øve til samfunnsfags prøva vi har i mårra, noe som er utrolig kjipt å bruke en søndag på. Men alt ble mye bedre da jeg fikk besøk av verdens beste Celia! ♥ Vi var ute å tok noen bilder og ellers satt vi bare inne å hørte på musikk og lo mer enn det vi har gjort på utrolig lenge! Kjempe koselig!

Jeg har et spørsmål til dere! Har dere noen forslag på videoblogg som jeg kan lage? Blir glad for hvert eneste forslag! 


Nydeligste jenta!Hva syns dere?

- ANETTE

Flink jente

Hei!

I dag har jeg vært flink faktisk. Jeg har rydda skapet på rommet (noe som virkelig trengtes) og tørka støv. Stolt av meg selv altså! 

Nå sitter jeg å stapper i meg godteri og ser på "skal vi danse" så vi blogges!


Har ingen bilder av meg selv fra i dg, så slenger med et som ble tatt for 2 uker sia :)

Hva har dere gjort i dag?

- ANETTE

Hei! Nå stikker jeg på hip hop så vi snakkes senere :)

374461-1-1316103676394.jpg
Hei! Nå stikker jeg på hip hop så vi snakkes senere :)

Outfit 14.09.11

Hei!

Vt jeg ikke har blogga mye i det siste og det beklager jeg virkelig! Men slenger bare med dagens outfit nå fordi jeg skal se på tangerudbakken borettslag! Elsker de ♥

Sminka meg litt ekstra fint i dag jeg!
Bukse: Bik Bok // genser : Bik Bok // Skjerf : Cubus // Klokke : Glitter // Sko : Converse
Sorry for dårlige bilder, men prøvde å forte meg litt!

Hva syns dere?
Ser dere på tangerudbakken?

- ANETTE 

Nye venner

Hei!

I dag har jeg kjeda meg mer enn mulig tror jeg. Har ikke funnet på noe å gøre, men heldigvis spurte Dorthe om vi skulle finne på noe på eftan så jeg dro en liten tur til henne ♥ kooooselig! 

Etter å ha vært der en liten stund så skulle jeg hjem igjen, på på veien fikk jeg meg faktisk noen nye venner! Tro det eller ei! Tror nesten jeg skal møte de igjen i morgen altså. De var jo så koselige!


Sorry for dårlig kvalitet, men tok det i fartaaaaaa :)

Hva syns dere om mine nye venner?

- ANETTE

SYK

Hei!

Nå sitter jeg hjemme i godstolen og slapper av, mens resten av klassa sitter på skolen og har engelsk. Jeg er nemlig syk! Feber og forkjølelse... Jeg ble det på onsdagskvelden så jeg har vært hjemme i to dager nå. Begynner heldigvis å bli mye bedre, så kanskje jeg slipper å tilbringe hele helga inne alene!

Hva gjør dere om dagen da?

- ANETTE

Stripa håret

Hei!

Er ikke hlt i form nå, så jeg orker dessvrre ikke å blogge så mye! Skulle bare si at jeg var hos frisøren og stripa håret mitt i går. Ikke så veldig stor forandring, men jeg er førnøyd i og med at det var min første gang. 

Nå skal jeg bare sette meg i godstolen og slappe av resten av kvelden i håp om å bli litt bedre.


Dette er ikke tatt i dag! Men hadde ingen andre.


Resultatet etter stripinga. Dårlig bilde men viser dere bedre senere. 

Hva syns dere?

- ANETTE

KATHARINA

Hei!

Katharina er kul!

Hade!

Ny mobil

Hei!

Nå har jeg akkurat hatt besøk av Celia, noe som var veldig koselig fordi vi har ikke funnet på noe på en god stund nå. Men, som jeg nevnte i forrige innlegg så fikk jeg meg ny mobil i går og siden jeg ikke har noe bedre å blogge om så viser jeg dere den nå!

Skal se om det blir et innlegg senere i kveld :)

Hvilken mobil har du?

- ANETTE

SORRY

Hei!

Beklager så mye for at jeg ikke har blogga noe i det siste, men har akkurat begynt på ny skole og blogg har egentlig ikke vært i tankene mine engang. Jeg er utrolig førnøyd med hvordan skolestarten har vært. Klassa mi er veldig bra og jeg er ganske fornøyd med lærerne også. 

Nå har jeg og pappa akkurat vært i byen for å kjøpe ny mobil til meg fordi min gamle slutta å funke når noen ringte meg eller omvendt. Jeg er super fornøyd med den jeg endte opp meg! Viser dere senere i kveld.

Slenger bare med noen webcam bilder jeg og Amra tok i friminuttet i dag!

Nyyydelige! uansett... BESTE JENTA! ♥ du er fantastiks Amra! Loveu ;*

Er dere fornøyde med skolestarten?

- ANETTE

Skole PC

Hei!

I dag har jeg jo selvfølgelig vært på skolen og det har vært ganske bra.. Vi ble bedre kjent med hverandre i klassa og vi fikk skole PC'ene og de var egentlig ganske fine! Aaaah, det som er så mye bedre på videregående enn ungsdomsskolen er at vi har en del fritimer som gjør at vi kanskje får gjort litt lekser sånn at det ikke blir sååå mye hjemme pluss at vi selvfølgelig får litt fri fra vanlige timer! Det er godt det! Tror jeg kommer til å trives der jeg går nå!

Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden! Blir sliten jeg selvom det ikke har vært helt ordentlig skole enda..

Har dere skole PC'er og hvordan syns dere det var å begynne igjen?

- ANETTE

Første skoledag

Hei!

I dag var da første skoledag for min del og et var egentlig veldig bra! Begynte jo på vgs, så det var jo selvfølgelig litt ekstra spennende. Skal bli godt med en ny start på en ny skole som forresten er utrolig fin! Kom også i klasse med Amra besteee <3 så jeg er suuuuper fornøyd egentlig!


Bare et bilde fra bursdagen til lillebroren min!

Har dere begynt på skolen i dag og hvordan var det?

- ANETTE

Outfit 20.08.11

Hei!

Nå får vi besøk for å feire bursdagen til lillebroren min, så da slenger jeg bare med kveldens outfit! :)

Hva syns dere?

-ANETTE

Bakemester Harepus

Hei!

I dag har lillebroren min bursdag, og han fyller 13 år! Vi skal derfor feire voksenbursdagen hans i kveld, og i den anledning har jeg lekt litt bakemester Harepus i dag! Har bakt brownies ♥ Elsker det!

Som jeg nevnte i forrige innlegg var jeg på kino i går, og så "Få meg på, for faen!" For å være helt ærlig ble jeg litt skuffa. Den var ikke sååå bra som jeg trodde den skulle være, men den var helt grei! Vi fikk oss i hvertfall litt latter.


Flink eller?!

Flere enn meg som liker brownies?

- ANETTE

"Få meg på, for faen!"

Hei!

Nå stikker jeg og jentene på kino. Vi skal se "Få meg på for faen!" Rekker ikke skrive mer, fordi nå må jeg stikke så jeg rekker bussen!

Skal dere se den?

- ANETTE

Gleder meg litt

Hei!

Ikke vet jeg, kanskje det er jeg som har blitt gal, men jeg begynner faktisk å glede meg litt til å begynne på skolen igjen! Begynner å bli litt lei av å sitte hjemme og glo egentlig. Det jeg gleder meg mest til er å begynne på ny skole og møte nye mennesker.. Lekser osv gleder jeg meg absolutt ikke til, fordi det er noe av det værste jeg vet! 

Jeg var også så heldig at jeg kom inn på førstevalget mitt som var studiespesialisering. Alle venna mina skal også gå det bortett fra Celia så jeg er ganske fornøyd!Har forresten bestilt meg skinnjakke fra Vero Moda og den har kommet nå, så skal nok få henta den i dag! Håper den passer.

Er det bare jeg som gleder meg litt til skolestart?
Hvis du skal begynne på vgs nå, hvilken linje skal du gå? 

- ANETTE

Filmanbefaling!

Hei!

I dag skal jeg en tur bort til Amra, så får vi se hva vi finner på! Blir nok koselig uansett ♥

Men før det så tenkte jeg at jeg kunne gi dere en filmanbefaling. Filmen heter TRUST og jeg anbefaler virkelig alle (spesielt jenter) til å se denne filmen! Den handler hovedskaelig om ei ung jente som begynner å chatte med en gutt på nettet og til slutt så møtes de, og han var ikke akkurat helt som hun hadde trodd! Anbefaler denne filmen på det sterkeste!

Har dere sett denne fimen?

- ANETTE

Outfit 15.08.11

Hei!

I dag har jeg ingen planer i det hele tatt.. Aner ikke hva jeg skal finne på og det regner jo bare ute også så det gjør det ikke akkurat bedre! Men nå er jeg egentlig skikkelig sulten, så jeg tror jeg stikker å spiser! Slenger bare med dagens outfit ettersom at det er det eneste jeg har å blogge om akkurat nå :)


Bukse/Bik Bok Topp/Bik Bok Klokke/Glitter


Hva syns dere?
Planer for dagen?

- ANETTE

Dagens innkjøp

Hei!

I dag har jeg hatt en veldig koselig dag! Jeg og Celia dro til byen og var der en god stund. Vi shoppa litt også spiste vi på San Marino som har verdens beste pizza! hoho 

Jeg kjøpte meg to bukser på bik bok og en skjorte fra Cubus!
Hva syns dere?

- ANETTE

Konsert!

Hei!

Da stakk jeg og Celia ned i havna for å møte Ingvild, Amra (?) og Synne (?), så skal vi se på gutta fra gamle klassa spille. Det blir bra! 


♥


Hva skal dere i kveld? 

- ANETTE

Gratulerer med dagen bloggen!

Hei!

I dag fyller bloggen min hele to år! GRATULERER! Det har gått veldig fort syns jeg, men det har vært veldig gøy. I hvertfall mesteparten av tida. Har heller ingen planer om å slutte, har heller planer for å blogge mer, bedre og ha med mer videoblogger!

Tenkte jeg skulle vise dere noen av headerne jeg har hatt oppgjennom! Advarer alle som er allergiske mot stygge headere om å ikke lese resten av dette innlegget! Hihi ♥

Tror dette var min aller første header! 
FYYYYYYYYYYY! Blir flau!

Men, vi snakkes sikkert senere i kveld, fordi nå får jeg snart besøk av Celia og vi skal ut og ta bilder! Skal forresten også på en konsert nede i havna i dag fordi noen gutter fra den gamle klassa skal spille! hoho, gleder meg!

Hva skal dere i dag?

- ANETTE

Bloggen blir 2 år i morgen

Hei!

I mårra fyller bloggen to år! Noen lurer sikkert på hvorfor jeg sier det når bloggen ble laget i Mars 2009, men saken er den at jeg blogga nesten aldri i Mars og April så i August sletta jeg alle innlegga og begynte på nytt.

Det var egentlig bare det jeg skulle si! Eller nei! I går var jeg på bursdagsselskap hos Amra ♥ Utrolig koselig! Får se om jeg kanskje legger ut bilder fra det når jeg får bildene!

Savner Tyrkia!


Ha en fin kveld videre!

- ANETTE

VIDEO; sminken jeg bruker

video:sminken jeg bruker


Da har jeg endelig fått laga en video til dere! ENJOY

Teksta for hvor øyenbryns geleen er fra ble så liten, men det står Beguile!

Vil dere ha flere videoer på bloggen?

- ANETTE

Blogges i morgen!

Orker ikke å blogge nå, så vi blogges heller i morgen! 
Ha en fin dag videre ♥ 

Konsert

Hei!

I dag har jeg hatt en veldig bra dag egentlig! Sto opp og brukte god til på å slappe av og ordne meg før jeg tok turen ned til havna her. Der skulle det være konsert med Madcon, Bjørn Johan Muri og Atle Pettersen ♥ Angrer virkelig ikke på at jeg dro til tross for at det spruteregna, fordi Atle er virkelig rååå! Har egentlig aldri vært stor fan av han, men det er noe som endra seg i dag hvertfall! Han er ikke akkurat stygg å se på heller! hihi 


Sorry for dårlig kvalitet!

♥Fint bakhode! 

Etter ca to timer ute i regnvær og gjørme resulterer da i dette:


Liker dere noen av de artistene som jeg nevnte?

- ANETTE

Outfit 04.08.11

Hei!

Nå har jeg kommet hjem fra Amra. Superkoselig å endelig få møte henne igjen! Jeg slenger bare med dagens outfit så blogges vi senere! ♥Bukse: Bik Bok
Bluse: Vero Moda
Klokke: GlitterHva syns dere?

- ANETTE

Innkjøpene fra Oslo

Hei!

Jeg har jo vært i oslo noen dager nå og det har vært veldig koselig! Fikk ikke blogga i går fordi da var jeg på fastland (badested) med Synne Amalie og Celia ♥ Rekker ikke å skrive så mye nå fordi jeg skal bort til Amra jentami som jeg ikke har sett på rundt en måned! Leeeeenge! Derfor legger jeg bare ut innkjøpene fra Oslo, også får dere dagens outfit senere i dag ♥


Bluse; Vero Moda


To gensere; Bik Bok


Penal; Nille og nøkkelring til scooteren; Tanum


Genser; Bik Bok og to topper; Cubus


Genser; Bik Bok


Sminke; MAC

Da var høstklærne på plass!

Hva syns dere?

Ha en fin dag videre alle sammen! ♥

- ANETTE

Oslotur

Hei!

Tenkte jeg bare skulle si ifra at det ikke kommer til å bli så mye blogging de neste dagene fordi jeg skal til Oslo og se på lillebroren min spille på Norway Cup også skal jeg og mamma overnatte på hotell. Jeg skal dit i morgen men kommer tilbake på kvelden også drar jeg med mamma ned igjen på sønadg og er der til Tirsdag. Kanksje det blir et innlegg i mårra når jeg kommer hjem? Vi får se.. Moilblogge kan jeg jo selvfølgelig gjøre når jeg skal overnatte der!Skal noen av dere på Norway cup?

- ANETTE

curly hair

Hei!Hva syns dere?

- ANETTE


Endelig!

Hei!

I dag har det endelig vært helt supert vær! Deilig å se sola skinne igjen.. Har bare ligget i sola i hele dag og jeg har nesten kokt i hjel! Men, skal ikke klage når det først er fint! 

Gidder ikke å sitte her å skrive når det endelig er fint ute, så jeg slenger bare med noen bilder


Har dere hatt fint vær i dag?

- ANETTE

Har ikke ord!

Hei!

Jeg har ikke ord for alt som har skjedd! Syns det er helt forferdielig og jeg sender alle mine varme tanker til alle omkomne, skadde og pårørende etter denne tragedien! ♥ Jeg kan ikke forestille meg hvordan dere har det!

Denne tragedien er en stor grunn til at jeg ikke har blogget i det siste, fordi jeg følte at det ville være feil!

I dag har jeg ikke gjort noe spesielt, bare slappa av og kost meg med huset for meg selv! Like godt hver gang!


Hva har dere gjort i dag?

- ANETTE

Chillin' in the sun

Hei!

Nå er jeg sur! Hadde akkurat skrevet et innlegg som jeg skulle til å legge ut så fikk jeg sletta hele greia.. Ja, da begynner vi på nytt!

I dag har det endelig vært supert vær. Har ligget ute i sola en god stund nå og det var herlig! Kanskje det blir sommer i år alikevel? Det hadde ikke vært dumt det!

Jeg hadde en super koselig kveld i går. Var på bowling med Synne og Celia som jeg ikke hadde sett sia skoleslutt! Etter to runder bowling gikk vi litt rundt før vi satt oss ned i en park med hver vår is ♥ Det var koselig!

Slenger bare med noen få bilder fra dagen min så blogges vi senere!

Litt tørr kanskje?

Hva har dere gjort i dag?

- ANETTE

Badminton

Hei!

Har hatt en veldig koselig kveld i dag! Var hos mormor og bestefar og feiret bursdagen til mormor som er om ikke lenge ♥ Gratulerer! I løpet av kvelden har jeg blitt proff i badminton.. Neida, men har i hvertfall spilt det med det minste søskenbarnet mitt :) Egentlig ganske morsomt! hihi

Men er litt siten nå så legger bare ut noen få bilder så snakkes vi sikkert i mårra ♥

Sorry for dårlig kvalitet!

Liker dere å spille badminton?

- ANETTE


Innkjøpene fra Tyrkia

Hei!

Da var det klart for å vise dere innkjøpene fra Tyrkia.. Gidder ikke å skrive så mye nå så legger bare ut bilde av de forskjellige tingene!


Bench genser

Med og uten Bench merket på halsen


Tre bukser


Sko


Hypnose parfyme - Taxfree


veske


Hva syns dere?

- ANETTE

Outfit 07.07.11

 Hei!

Tenkte jeg kunne legge ut dagens outfit nå, ettersom at jeg ikke har noe spesielt annet å blogge om. Nå begynte det selvfølgelig å regne, så det var jo suuuper morsomt! 

Kom forresten inn på første valget mitt på videregående i dag! En smule glad kan man si ♥ hihi


Alt er fra Bik Bok bortsett fra klokka som er fra glitter


Slakk i ansiktet! 

Hva syns dere?

Innkjøpene fra Tyrkia kommer som sagt senere i kveld♥

- ANETTE

Tyrkia

Hei!

Vet det er leeenge sia jeg har blogga og det er jeg lei meg for! Før sommerferien hadde jeg mye å tenke på når det gjalt skole osv, og etter det så gadd jeg bare ikke å blogge. MEN! Grunnen til at jeg ikke har fått blogga de to siste ukene er fordi jeg har vært i TYRKIA ♥ Det var helt herlig. Varmt, sol, strand, basseng, restauranter, byen.. ALT! Ble også kjent med noen fantastiske mennesker, men som selvfølgelig bor langt unna meg! Satser på å få møte de igjen en gang, og det er det kan faktisk hende skjer i sommer! En av de skal kanskje til Oslo så da skal vi møtes vettu! 

Utrolig kjedelig å komme hjem til Norge når det bare er overskya hele tida.. Skikkelig fint sommervær må jeg si! Merker at jeg savner Tyrkia skikkelig masse allerede! Menmen, det får jeg ikke gjort noe med, så da må man gjøre det beste ut av det :) Kjøpte meg litt forskjellig, som jeg har tenkt til å vise dere senere i dag!


Feiring av midtsommer

eheeee

LOVE ♥

Hva skal dere i sommer?
Hva syns dere om bildene?

Dagens outfit kommer om ikke lenge!

- ANETTE

Revy 2011

Hei!

Nå kan jeg endelig senke skuldrene! Har hatt mye stress og jobbing i det siste fordi vi har hatt forbredelser til revyen vår. Det er revy hvert å for 10.klassinger på skolen min og denne gangen var det vår tur. Vi hadde to forestillinger i går og det var ufattelig morro! Alle var kjempeflinke og showet ble veldig bra. Jeg var med å dansa to danser pluss bakgrunnsdanser på åpningslåta! 

Det var en utrolig fin kveld! Litt trist at vi skal skilles snart!

Militærdans

Jentene + Ingvild som var på scena og sang ♥


Bonde VS bertedansen!

Har dere hatt revy eller no slags forestilling med klassa deres?

- ANETTE

Verdens beste blogger!

Hei!

Jeg vil herved kalle meg selv verdens beste blogger....eller kanskje ikke! Sorry for null blogging i det siste med har helt glemt det.

De siste dagene på skolen har vi bare øvd og øvd og øvd på danser til revyen vår som er på torsdag. Gleder med skikkelig! Er egentlig utrolig sliten etter mange dageer men bare dansing, og mer blir det fram til torsdagen! Men, jeg skal nok overleve for å si det sånn!

Skal prøve å blogge litt oftere framover.. LOVER!


Hva har dere gjort i det siste da?

- ANETTE

Muntlig eksamen ferdig!

Hei alle sammen! 

Nå er muntlig eksamen for min del endelig ferdig. Det er utrolig herlig å tenke på at jeg teknisk sett er ferdig med all skole på ungdomsskolen bortsett fra øving til revy og selve revyen. 

Nå får jeg snart besøk av Celia, så skal pakke en del konvolutter for jobben til pappa. Nå kom hun så vi snakkes senere ♥

Har ingen bilder fra i dag så legger bare med et fra Tyrkia!Har dere hatt muntlig eksamen enda?

- ANETTE

Scoooooter

Hei alle sammen!

Jeg elsker dager som denne. Har hatt fri i går, i dag og har også det i morgen. Det er herlig, og null stress. I dag var jeg på min nest siste scooterkjøring, og det var jo like gøy som alltid! Gleder meg allered til nestegang fordi da skal vi på en litt lengre tur. 


Jeg vet vi ser smarte ut, men vi må ha det på. Det er faktisk skikkelig godt og varmt å ha på!


Hva har dere gjort i dag da?

- ANETTE

Jentekveld

Hei!

Jeg drar på jentekveld om liten stund. Det skal bli koselig å samle alle jentene igjen! Vi skal på en eller anna restaurant også skal vi på kino. Gleder meg ♥ Jeg tar med kamera så kanskje jeg legger ut noen bilder fra kvelden senere i dag.


Kveldens outfit:
Bukse: Bikbok
Cardigan: Gina Tricot
Topp: Cubus
Klokke: Glitter

Hva skal dere i kveld?

- ANETTE


Outfit 22.05.11

Hei!

I dag har jeg ikke gjort stort mye! Bare slappet av også har jeg vært å sett på en scooter. Er sliten nå så legger bare ut dagens outfit.


Bukse: Bik bok
Cardigan: Gina tricot
Topp: Vila
Klokke: Glitter Hva syns dere?

Har forresten fått meg nytt design også!

- ANETTE

Scooter kjøring

Hei alle sammen! 

Da var matte eksamen skriftlig endelig unnagjort. Utrolig godt å bli ferdig med det! Syns det gikk ganske bra, men det vil jo tiden vise. 

Når jeg fyller 16 år skal jeg jo ha scooter likt som de fleste andre 16 åringer, og da må jeg jo også ha noen kjøretimer først. Jeg har fullført trafikkalt grunnkurs og i dag var jeg på min andre kjøring på skolen. I dag kjørte vi på veien og det var veldig gøy, men det er mye å tenke på samtidig! Gleder meg utrolig mye til jeg får lappen, men det er jo fortsatt ganske lenge til.. 

Har akkurat vært ute nå og spilt kubbespill med naboungene. Koselig det, men det varte ikke så lenge fordi det har blitt sinnsykt kaldt ute igjen! Gleder meg bare til sommeren kommer for fullt jeg nå!


I mårra drar jeg og Celia til byen en liten tur og det skal bli koooos♥ 

Hva har dere gjort i dag?
Skal dere ha scooter?

- ANETTE 

Matteeeee

Heisann hoppsann!
Nå sitter jeg på skolen og jobber med matte.. Det er kjempegøy! ... NOT. Merker at jeg er skikkelig lei nå! Ville egentlig bare si at dere ANTAGELIGVIS ikke kommer til å høre fra meg før etter eksamen, altså på fredag. Det var litt slitsomt å sitte å skrive på iPoden så vi snakkes! Ha en fin dag videre alle sammen! :)

17. MAI

Gratulerer med dagen alle sammen!♥

Håper dere alle har hatt en fin dag. Det har i hvertfall jeg, selvom jeg merker at beina mine er litt slitne nå! Jeg orker ikke å lage et langt innlegg nå, så jeg legger bare ut dagens outfit... BUNAD!♥ Bunad er det fineste plagget jeg har tror jeg og jeg elsker å bruke det!

I mårra skal jeg og noen til dra til skolen for å jobbe med litt matte før eksamen som er på fredag. Vi drar på skolen å jobber i stedet for å sitte hjemme hver for oss og bli distrahert av alt mulig annet. Hvordan har dere hatt det i dag?
Har dere bunad?...hvilken?

- ANETTE

Videoblogge

Hei!

Jeg har absolutt ingenting å blogge om nå. Derfor tenkte jeg at jeg kunne spørre dere om dere var interesserte i at jeg skal videoblogge litt fremover? Jeg vet med meg selv at jeg syns det er morsomt og lese blogger som har videoblogger av og til og ikke bare vanlige innlegg. Problemet er at jeg aner ikke hva jeg kan videoblogge om! Har null fantasi! Så har dere noen forslag? Jeg aneeeeeer ikke!

Kom med forslag!- ANETTE

 

Fredag den 13

Hei!

I dag er det fredag den 13, ulykkesdagen.. Men så langt har jeg bare hatt lykke! Jeg ville komme opp i matta og det gjorde jeg! Er utrolig fornøyd med det. I tillegg til det så spurte jeg reguleringstannlegen om hvor lenge han trodde jeg skulle ha på reguleringa. Jeg trodde jeg skulle ha det helt til neste sommer, men er jeg heldig så får jeg ta den av før jul!!! 

haha, dette ble et happy innlegg!

Dagens outfit
Bukse: Bik Bok
Topp: Cubus
Cardigan: Gina tricot

Har dere hatt ulykkesdag i dag?

- ANETTE
 

I'm alive

Hei!

Ja, jeg lever faktisk.. Ehe, vet det har vært veldig dårlig blogging i det siste, men har hatt tentamener, prøver, framføringer og lekser så jeg måtte nesten prioritere skolen før bloggen siste halvåret! I morgentidlig skal jeg til regulerings tannlegen (jeg er heldig), og mens jeg sitter i tannlegestolen sitter resten av 10.trinn på skolen og får vite hva vi kommer opp i, i eksamen skriftlig! Hjelp, sier bare jeg! Disse tre årene på ungdomsskolen har gått sinnsykt fort! Jeg håper egentlig på å komme opp i matte og det siste jeg vil er å komme opp i engelsk. Da blir jeg suuuuuuuuur!

Har forresten fått nytt design nå, men skjønner virkelig ikke hvordan jeg får ting inn på menyknappene. Får det bare ikke til! Noen som kan hjelpe meg? Bildene på deignet nå er bare midlertidig!

Noen som kan hjelpe meg?
Skal noen av dere opp i eksamen snart?

- ANETTE 

Outfit - 28.04.11

Rekker ikke å blogge nå! Har musikkprøve i mårra.. arg!

Slenger bare fort med dagens outfit

Bukse: Bik Bok
Topp: Vero moda
Klokke: Glitter

Hva syns dere?

- ANETTE

55 dager!

Hei alle i hopa!

Nå merker jeg at jeg virkelig begynner å glede meg til vi skaltil Tyrkia! Det er bare 55 dager til og jeg greier nesten ikke å vente. Sommer, sol og brunfarge er jo bare best spør du meg!♥ Jeg har vært på akkurat samme hotell før og det var faktisk forrige sommer så jeg vet hvordan det er der og det er FANTASTISK! Jaja, da er det bare å telle ned dager da :)

Hit skal vi ♥Flere som har vært i Tyrkia?

- ANETTE

hits