Friendship Bracelet

Hei!

For litt siden begynte Katharina i klassa å lage det som kalles friendship bracelet. Jeg syns det var så fint at jeg bestemte meg for å prøve dette jeg også. Lærte det fra denne siden, men jeg tenkte at jeg kunne forklare dere det selv også på norsk. Bildene jeg bruker er tatt fra siden jeg lærte det fra. 

1. Det du trenger er broderingstråder

2. klipp opp tråder som er ganske lange. Du trenger to sett og du kan ta så mange forskjellige du vil ha. Disse må du legge slik du ser det nedenfor, slik at det på en måte blir speilvendt. 

3. Du begynner med den ytterste tråden og legger den som et firetall over tråden ved siden av. Da lager du en knute og drar i den ytterste tråden for å stramme. Dette må du gjøre to ganger på samme tråden før du tar den neste. 

4. Gjør dette på alle trådene på venstre side helt til du kommer til midten. I dette tilfelle helt til den røde tråden er på høyre side av den blå i midten. 

5. Gjør akurat det samme fra den andre siden, men nå må du legge den ytterste tråden som et speilvendt firetall over den ved siden av. Husk to knuter på hver tråd før du går over til neste. 

6. Når du har gjort dette skal begge de trådene som var helt ytterst nå ha kommet seg inn til midten. Da tar du den ene som et firetall over den andre og strammer. TO GANGER. 

7. Når dette er gjort må du begynne på nytt igjen men nå med de to trådene som nå ligger yttert. Altså akkurat samme konsept som den første. 

RESULTAT

Det er jo ganske fint, sant?


Skjønte dere noe?

- ANETTE

Én kommentar

aranyafoto

22.feb.2012 kl.11:57

fine

Skriv en ny kommentar

hits