Mitt 2011

Hei! 

Da tenkte jeg å lage inlegget om hva jeg har gjort i løpet av hele 2011. Jeg kommer ikke til å gjøre som de fleste andre å skrive måneder og legge ut alt i riktig rekkefølge, men viser dere bare litt forskjellige bilder!


Det startet jo tidlig med at jeg og Celia ble med på øvelseskjøring på scooter, noe vi syns var veldig stas! Følte oss alltid like fine med det nydelig antrekket. Vurderer å kjøpe noe som er veldig likt det til jeg skal begynne å kjøre min egen scooter til våren! hahaa, enige i at det var fint sant?

Var også veldig mye i hafjell og sto på slalom, fordi vi leide hytte der noen helger + vinterferien. Var helt fantastisk! Her prøvde ejg meg bare på snowboard rett utenfor hytta.. Er ikke noe å skryte av kan men vel si!

Så var det jo 17. mai da. Alltid like stas å dra på seg det fineste antrekket som henger i skapet! Aaah, elsker bunad ♥

Var på jentekveld med Celia og Synne! Var superkoselig, og vi gikk på peppes og koste oss ♥

Så er det jo høydepunktet i 2011 da. TYRKIA! Tyrkiaturen var herlig. Rett og slett! Tok bare livet med ro ved bassengkanten eller på stranda, før vi ordna oss på kvelden og gikk rundt nede i byen og til slutt satt oss og spiste på gode restauranter! Er jeg så utrolig glad i syden, og tanken på å kunne dratt dit nå! Oooh, det frister!I sommerferien dro jeg og mamma til Oslo for å se på laget til lillebroren min spille på Norway Cup. En veldig fin tur og vi måtte jo selvfølgelig gå innom domkirken for å se på blomsterhavet! Det var utrolig sterkt og det ga så mange inntrykk!Hele 10.trinn fullførte en super vellykket revy! Savner det skikkelig. Samholdet på trinnet ble så utrolig bra den siste tiden, når vi drev med forbredningene til denne revyen og bare litt senere så skulle vi plutselig splittes og begynne hver for oss på vgs. 


Så var det jo vitnemålutdelingen da! Og da var det jo også tid for å ta farvel med klassene og lærerene og begynne å tenke på videregående. Så mange fra trinnet på vår skole og 10.trinn fra skolen ikke langt unna samlet oss og hadde det bra, etter at avslutninga på skolen var ferdig!

Vi fikk jo også besøk av Bjørn Johan Muri,  Madcon og selveste ATLE Pettersen like ved her jeg bor ♥

Var på jentekveld med Celia og Synne, og var superfornøyd med sisteplass i bowling! Flinkaaa

Lå mye ute og solte meg når det først var fint vær, i håp om å få litt brunfargeeee! Tror ikke jeg var den eneste?Tok en del bilder med Celia, og prøvde å være litt med henne på slutten av sommeren siden det ikke ble så mye av det i ferien. Alltid like kos å være med deg Celia!Feiret bursdagen til Amra med søte jenter! ♥

Tok en del bilder, og ble bare brunere og brunere, noe jeg syns var helt topp! Jeg ble jo litt brun? Enige i det?

Dro på Gjøvik Marken og møtte Atle Pettersen ♥ LYKKELYKKELYKKE!!!

Og nå i det siste har det bare vært jul, min bursdag, nyttårsaften og kooooooos ♥

Det var det jeg tenkte jeg skulle dele med dere, så håper jeg dere likte innlegget! Selv syns jeg det er veldig morsomt å se på sånne innlegg og plutselig kommer man på ting man har gjort som man egentlig har helt glemt!

Hva syns dere?

-ANETTE
 

6 kommentarer

Christina

13.jan.2012 kl.12:26

Fine bilder :)

Svanlaug

13.jan.2012 kl.15:41

Håper du får et like fint år som i fjor!

Sunniva :*)

13.jan.2012 kl.17:12

kjempefint innlegg!! <3

helene simensen

14.jan.2012 kl.00:31

masse fine bilder:D

Dorthe

14.jan.2012 kl.18:53

fine bildeeeer <3

Svanlaug

14.jan.2012 kl.19:49

kule bilder :)

Skriv en ny kommentar

hits